Nov salon za tovorna vozila

Autocommerce je v novo leto vstopil z novim salonom za tovorna vozila Mercedes-Benz na Baragovi ulici 10 v Ljubljani.

Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks
Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks | Foto: Autocommerce

V novem salonu lahko stranke spoznajo celotno ponudbo premium tovornjakov Mercedes-Benz in izkoristijo vrsto premium storitev, ki  jih pri Autocommerceu nudijo svojim strankam. Med drugim so to servisne pogodbe, digitalne rešitve, šolanje voznikov ipd. V salonu stranke pričakajo izkušeni in certificirani prodajalci, ki jim svetujejo pri izbiri najprimernejšega vozila in storitev, prilagojenih njihovim potrebam.

Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks

V sklopu prodajnega salona so pri Autocommerceu uredili tudi posebni primopredajni prostor, ki nakupno izkušnjo stranke celovito zaključuje. Prevzem ključev novega tovornjaka Mercedes-Benz je za marsikoga eden tistih slovesnih trenutkov, ki se za vselej zapišejo v spomin, zato so pri podjetju Autocommerce poskrbeli, da bo ta dogodek nepozabno in edinstveno doživetje.

Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks

Ob otvoritvi salona so predstavili tudi prodajne rezultate preteklega leta, ki so ga zaključili z rekordnimi številkami. Ko je povedal Rasto Oderlap, direktor podjetja Autocommerce, so v letu 2023 prodali 594 novih tovornih vozil znamke Mercedes-Benz, medtem ko za letos pričakujejo manjše ohlajanje trga.

Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks

Načrti in novosti v letu 2024

Pri Autocommerceu za leto 2024 napovedujejo nadaljnjo krepitev vodilnega položaja na trgu in prve prodaje električnih gospodarskih vozil Mercedes-Benz. V drugi polovici leta lahko tudi slovenske stranke pričakujejo nekaj novosti, ki bodo prvič predstavljene na sejmu IAA v Hannovru. Leto 2024 bodo zaznamovali novi standardi Evropske unije za varnostne asistenčne sisteme na podlagi posodobljene uredbe o splošni varnosti GSR (General Safety Regulation, Uredba 2019/2144 (EU)) za izboljšanje splošne varnosti v cestnem prometu.

Autocommerce salon Mercedes-Benz Trucks

Fotogalerija