Nov klicni center

V Skupini Emil Frey odpirajo vrata lastnega klicnega centra, ki bo nudil podporo vsem lastnikom vozil 12 blagovnih znamk, ki jih zastopajo podjetja v Skupini. Hkrati podpirajo inovativnost in podjetništvo ter z vzpostavijo podjetniškega centra Generator spodbujajo podjetnike pri razvoju njihovih poslovnih idej.

Emil Frey klicni center
Emil Frey klicni center | Foto: Emil Frey

Skupina Emil Frey zastopa 12 avtomobilskih znamk, obsega kar 22 odstotkov slovenskega avtomobilskega trga in trenutno zaposluje več kot 500 zaposlenih. Skupina se nenehno širi in postaja vedno večja, kar zahteva nenehne prilagoditve in združevanja različnih področij dela. 


Namen in cilj vzpostavitve klicnega centra na nivoju Skupine Emil Frey je bil strankam ponuditi celostno obravnavo, ne le v nakupnem procesu, temveč tudi v poprodajnih aktivnostih. V Skupini že delujejo klubi zvestobe posameznih znamk, ki članom omogočajo ekskluzivne prednosti, kot so ugodnosti pri nakupu novega vozila, prihranki pri vzdrževanju vozila in nakupu originalnih nadomestnih delov, 3 leta garancije na nadomestne dele, ter jih seznanjajo z aktualnimi sezonskimi ponudbami.

Naslednji smiseln korak je bil vzpostavitev lastnega klicnega centra, ki vsem strankam, tudi tistim, ki še niso včlanjene v klube zvestobe, omogoča celostno obravnavo. In ravno individualna obravnava strank je njihova prednost, za razliko od ostalih klicnih centrov, ki pogosto izvajajo množične preklice. Svoje stranke zelo dobro poznajo in jih ves čas postavljajo v središče delovanja Skupine. Najbolje vedo, kakšne so njihove potrebe in kaj jim lahko v določenem trenutku ponudijo in kako jim lahko pomagajo. 


Generator, Emil Frey razvoj poslovnih idej

Skupina Emil Frey je eno večjih podjetij v Sloveniji, z velikim številom strokovnjakov na različnih področjih ter razvejano mrežo poslovnih partnerjev in dobaviteljev. Družbena odgovornost je ena temeljnih vrednot Skupine, ki usmerja delovanje in spodbuja poslovne odločitve, ki imajo širšo družbeno korist. Skupina želi spodbujati inovativnost in podjetništvo, zato so pripravljeni podpreti ambiciozne posameznike, ki bi jih morda kasneje lahko vključili tudi v svoje poslovno okolje. 

Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey za Slovenijo je ob otvoritvi Generatorja poudaril: »Razmišljamo izven okvirjev, zato želimo lastno znanje in prostore, ki jih imamo na voljo, povezati s podjetniškimi talenti, ki potrebujejo pomoč tako v znanju kot priložnostih na začetku svojih poslovnih poti. Iz tega pravzaprav izhaja ideja za vzpostavitev okolja, ki bo to omogočalo. Pri tem pa si želimo sodelovanja v obe smeri, zato bomo vsem, ki se nam bodo pridružili, nudili tudi dostop do poslovnega svetovanja na različnih področjih, ob tem pa tudi možnost integracije njihovih produktov oziroma storitev v našo Skupino. Z našo podporo in znanjem tako ponujamo veliko več kot le najem poslovnega prostora. Ponujamo okolje, ki bo generator poslovnih idej. Od tu izhaja tudi njegovo ime. Kot generator, ki daje energijo, tudi Generator Skupine Emil Frey pospešuje razvoj poslovnih idej.«


Generator, Emil Frey razvoj poslovnih idej uporabnikom nudi:

  • najem delovnega prostora in parkirno mesto,
  • možnost poslovnega svetovanja na različnih področjih, kot so marketing, odnosi z javnostmi, CRM, poprodajne aktivnosti in sodelovanje z dobavitelji, kadri in izobraževanje, B2B poslovanje,
  • dostop do skupnih prostorov, kuhinje, sejne sobe in izoliranih govorilnic,
  • možnost sodelovanja pri mesečnih izzivih Skupine Emil Frey

Cena mesečnega najema, ki vključuje navedeno, znaša 120 EUR + DDV. Za več informacij so vam na voljo na naslovu generator@emilfrey.si.   

Več informacij o Generatorju tukaj.   

Fotogalerija