Napovedujejo prihod na Obalo

Taksi družba Cammeo po uspešnem delovanju v Ljubljani, Mariboru in Kranju v začetku junija svojo storitev širi tudi v Koper. Prebivalcem Obale bo tako na voljo nova in tehnološko napredna taksi storitev, ki poleg klicnega centra, omogoča naročanje in plačevanje preko lastne Cammeo aplikacije.

V prvem mesecu preko 100.000 naročil

Cammeo, ki na slovenskem trgu uspešno posluje že od lanskega septembra, sedaj napoveduje svoj prihod že v četrto slovensko mesto – Koper. V začetku meseca junija bo na Obalo poslal deset novih vozil, ki jih bodo uporabniki prepoznali po enotni barvi in modelu.

Tudi v Kopru bo Cammeo ponujal strokovno storitev na najvišji ravni, ki bo temeljila na ugodni ceni, saj pri svojem poslovanju ne bo uporabljala dodatnih tarif, kar pomeni, da je cena vožnje enaka v vsakem delu dneva in ne glede na razmere na cesti. Uporabnikom na Obali bo na voljo napredna Cammeo aplikacija, ki jim bo poleg enostavnega naročanja prevoza, omogočala tudi spremljanje poti vozila ter ocenjevanje njihove izkušnje s storitvijo.

Poleg mobilne aplikacije bodo uporabniki prevoz lahko naročili tudi s klicem v klicni center, 24 ur na dan in vse dni v tednu. Za stranke bodo poskrbeli urejeni in profesionalni vozniki v službenih uniformah, ki se pred pričetkom dela izobražujejo na Cammeo Akademiji za voznike. Akademija je bila ustanovljena po načelu vseživljenjskega učenja in velja za edino tovrstno v Evropi, prav tako pa potrjuje vlaganje družbe Cammeo v lasten kader, s čimer vzdržuje izjemno visoko raven varnostnih in profesionalnih standardov prevoznih storitev, ki veljajo v svetovnem merilu.

Najugodnejši taksi prevoznik v Sloveniji trenutno uspešno posluje v Ljubljani, Mariboru in Kranju, kjer zaposluje več kot 100 strokovno usposobljenih voznikov. V nadaljnjih načrtih družbe pa je širitev storitve poleg Kopra še v Celje, na Ptuj in v Mursko Soboto. Uspešen zagon taksi storitve v omenjenih mestih sloni tudi na voznikih, zato Cammeo v svoje vrste vabi 60 novih sodelavcev, ki bi jih zanimalo soustvarjanje ene najnaprednejših in razvojno naravnanih družb v regiji.

Vsem zaposlenim v družbi Cammeo je zagotovljena mesečna plača v višini najmanj tisoč evrov, s plačanimi vsemi predpisanimi prispevki, prav tako pa v Cammeu poskrbijo za plačilo izobraževanj in ostalih obveznosti, ki jih mora posameznik opraviti v sklopu priprav na začetek dela. Vozniki Cammea so cenjeni in nagrajeni, saj predstavljajo najpomembnejše ambasadorje Cammea. 

Vsi zainteresirani bodoči vozniki so vabljeni, da se prijavijo na delovno mesto preko spletne povezave ali preko e-pošte: delo@cammeo.si.