Mednarodni dan kave: brezplačna kava

V torek, 1. oktobra 2019, bo do 9. ure zjutraj vsem gostom na OMV na voljo brezplačna kava VIVA Café. Kavo VIVA Café bodo postregli izurjeni baristi. Kava se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIRTRADE, pripravljena s pravim mlekom pa pričara občutek domačnosti.

OMV
OMV

OMV Slovenija bo že 12. leto zapored na prav poseben način obeležil 1. oktober, ki velja za mednarodni dan kave. Do 9. ure zjutraj bodo namreč gostje prejeli brezplačno kavo po želji izpod rok izkušenih barist. 

S tem, ko vsak kavni napitek VIVA Café pripravijo izkušeni pripravljavci kave, v OMV potrjujejo pomen kakovostne priprave kave in občutka domačnosti, ki ga ta predstavlja. Izbrana kavna zrna, vedno sveže mleko in mojstrski pristop barist vsak obisk bencinskega servisa OMV spremenita v posebno kavno doživetje.

Na bencinskih servisih OMV veliko pozornosti posvečajo osebnemu pristopu pri pripravi kave. Z željo po zagotovitvi pristnega doživetja namreč izvajajo redna izobraževanja, na katerih profesionalni pripravljavci kave oblikujejo prave bariste, ki so vešči načinov in tehnik priprave, ustrezne teksture ter vonja, skrbi za sestavine in odnosu ter pristopu do postrežbe gostov.

Vsako leto OMV Slovenija pripravlja tekmovanje za najboljšega baristo, ki se ga je letos udeležilo kar 53 tekmovalcev. Letos lahko najboljšo kavo dobite na avtocestnem bencinskem servisu Lukovica, saj si je zmago z izjemnimi kavnimi napitki in postrežbo prislužil Zlatko Udovič. Vse večje število tekmovalcev govori o veliki priljubljenosti in zanimanju za pripravo vrhunskih kavnih napitkov, nenazadnje pa tudi predstavlja pomemben gradnik pri vzpostavljanju kakovostnega odnosa do gostov. Ta je temelj filozofije WE CARE MORE, s katero OMV Slovenija skrbi za zadovoljstvo gostov in njihovo dobro počutje ob vsakem obisku. 

Na bencinskih servisih OMV kavo VIVA Café sestavlja posebno mešanica kavnih zrn, ustvarjenih v sloviti italijanski pražarni, njihovo pridobivanje in proizvodnja pa potekata po načelih pravične trgovine, zato kava VIVA Café nosi certifikat FAIRTRADE.

Kavo VIVA Café lahko gostje prejmejo na 68 bencinskih servisih OMV po Sloveniji, kjer si lahko privoščijo kavno razvajanje v toplem ambientu ali pa v njej uživajo na poti.

Fotogalerija