Ducato Minibus prihaja v petih različicah

S prostorom za 13, oziroma 16 potnikov (plus voznik), predstavlja Fiat Ducato Minibus rešitev za osebne prevoze na primer hotelskih služb ali športnih moštev.

Fiat Ducato Minibus prihaja v petih različicah

Na voljo sta dve dolžini in povišana streha, poleg tega pa tudi dva turbodizelska motorja s 96 kW/130 KM ali 110 kW/150 KM. Oba ustrezata normi Euro 6. Cene za omenjene modele se gibljejo med 35.900 in 49.500 evri (neto).

Fiat Ducato Minibus ponuja pri medosni razdalji 4035 milimetrov in višini (H2) dve različni dolžini in zastekljeni nadgradnji: 5998 milimetrov (L4) za 14 sedežev, 6363 milimetrov za 17 sedežev. Obe različici sta pri dovoljeni skupni masi 4,25 tone homologirani kot gospodarski vozili. Opcijsko je na voljo tudi zastekljena osnovna različica brez notranje opreme, ki se jo lahko naknadno predela za prevoz gibalno oviranih ljudi.

Sedeži za potnike so v Ducato Minibusu postavljeni v štirih (L4) ali petih vrstah (L5). Pri različici L5 je zadnjo vrsto možno odstraniti, s čimer se poveča prostor za prtljago. K serijski opremi spadajo pokrite stranice in strop, ogrevano zadnje steklo, električna predpriprava za nadgradnje, dodatni grelec Webasto, kot tudi dodatni grelec za potniški prostor, senzorji tlaka v pnevmatikah in stranska vstopna stopnica. Dodatno brez doplačila (z izjemo modelske različice Basis) je na voljo tudi klimatska naprava za potniški prostor, kot tudi ročna klimatska naprava za vozniški prostor. 

Fotogalerija