DKV Mobility nudi plačevanje nove cestnine e-TOLL na Poljskem

Stranke družbe DKV Mobility, enega vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v Evropi, bodo lahko v prihodnje brez gotovine plačevale novo cestnino e-TOLL na Poljskem. Prevozniki se lahko prek podjetja DKV Mobility registrirajo za obračunavanje novega elektronskega cestninjenja na Poljskem, ki se bo uradno začelo 1. oktobra.

dkv-toll-poljska-cestnina1
Družba DKV Mobility je eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v Evropi in ponuja storitve cestninjenja za tovorna in osebna vozila v več kot 30 državah.

Stranke DKV Mobility imajo dve možnosti: Lahko se odločijo za napravo v vozilu, ki se lahko uporablja na nacionalni ravni na Poljskem. Stranke, ki že uporabljajo DKV BOX EUROPE, pa lahko enostavno naročijo novo storitev in jo aktivirajo na svojem cestninskem boxu. »Ponosni smo, da lahko zdaj vsem našim strankam ponudimo rešitev za cestninjenje tudi na Poljskem,« pravi Jérôme Lejeune, Managing Director Toll pri DKV Mobility. »To pomeni, da smo dosegli še en pomemben mejnik in da lahko našim strankam ponudimo še eno dodano vrednost na njihovih vožnjah po Poljski.« Družba DKV Mobility je eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v Evropi in ponuja storitve cestninjenja za tovorna in osebna vozila v več kot 30 državah.