DAF predstavlja rešitve za polnjenje baterij

DAF Trucks predstavlja celotno paleto rešitev za polnjenje baterij tovornjakov LF Electric in CF Electric ter tudi drugih električnih gospodarskih vozil, vključno s dostavnimi vozili. DAF Trucks ponuja celotno paleto fiksnih polnilnih postaj moči od 20 kW do 360 kW. Poleg tega so za največjo prilagodljivost na voljo tudi mobilni polnilniki z močjo od 24 kW do 40 kW.

daf-pacar-električne-polnilnice
Prodaja polnilnih postaj bo potekala preko DAF prodajne mreže trgovin TRP, vsa oprema pa bo imela tudi dveletno garancijo.

Nabor rešitev za vsa električna vozila

Polnilniki PACCAR od 20 do 50 kW podpirajo vsakodnevno delovanje posameznega tovornjaka, ki ga je mogoče polniti zvečer ali ponoči. Zasnovani za priročno hitro polnjenje, polnilniki PACCAR z močjo 120 kW in 180 kW so popolnoma primerni za flote, ki upravljajo električna vozila na večih poteh ali v več izmenah. Enota s 180 kW zagotavlja moč za polnjenje večine tipov tovornjakov v manj kot treh urah.Najmočnejša različica je 350 kW polnilnik PACCAR, ki lahko vozila s polno nazivno močjo napolni v manj kot dveh urah ali hitro napolni celo dve vozili hkrati. Mobilni polnilniki so idealni za pomoč na cesti ali v delavnicah, kjer polnilna infrastruktura potrebuje največja prilagodljivost.

Brezhibna komunikacija

Za integracijo popolnoma električnih tovornjakov DAF, polnilne strojne opreme in omrežne programske opreme skrbijo DAF in njegovi partnerji, ki imajo več kot deset let izkušenj s področja napredne industrije polnjenja. Po potrebi bodo partnerji v prostorih strank izvedli ocene lokacije, energetsko modeliranje in inženiring. Vzdrževali bodo tudi polnilno opremo, kar bo zagotavljalo brezhibno komunikacijo med tovornjaki in polnilci.

Olajšanje prehoda na vožnjo z elektriko

"Uporaba popolnoma električnih tovornjakov zahteva poseben način načrtovanja in delovanja," pravi Richard Zink, direktor trženja in prodaje DAF Trucks. "DAF svojim strankam to predelavo čim bolj olajša. Vedno svetujemo, kako električni tovornjak zagotavlja največjo donosnost naložbe v vsakodnevnem obratovanju. Od danes naprej strankam ponujamo tudi polnilno opremo vrhunske kakovosti, da bo zagotovljena najbolj optimalna integracija med tovornjakom in polnilno postajo. "

Prodaja polnilnih postaj bo potekala preko DAF prodajne mreže trgovin TRP, vsa oprema pa bo imela tudi dveletno garancijo.