Center za prodajo poslovnim uporabnikom

Racionalno upravljanje z voznim parkom je glavni cilj vsakega podjetja. Tega se zelo dobro zavedajo tudi pri Emil Frey Avtocentru, kjer so v njihovi ljubljanski enoti na Dunajski 122 uredili Center za prodajo poslovnim uporabnikom. Tu bodo podjetjem in obrtnikom pri nakupu lahkih dostavnih vozil Fiat Professional in Peugeot svetovali specializirani prodajalci. Poskrbeli bodo za prodajne ponudbe po meri, servisno-vzdrževalne pakete in posebne ugodnosti pri financiranju.

Center za prodajo poslovnim uporabnikom
Center za prodajo poslovnim uporabnikom | Foto: Žiga Intihar

Uporabniki bodo na enem mestu dobili celovite informacije o modelih in njihovih prednostih, hkrati pa prejeli tudi prilagojeno ponudbo z možnostmi ugodnejšega financiranja in načrtom vzdrževanja, vključno z izračunom predvidenih stroškov in prihrankov. S pomočjo potrebam kupca prilagojenega paketa financiranja in predvidljivih izdatkov bodo zastavljeni cilji za podjetje še lažje dosegljivi. 

Emil Frey Avtocenter s Centrom za prodajo poslovnim uporabnikom na lokaciji na Dunajski 122 v Ljubljani sicer nadaljuje dolgoletno tradicijo bogate ponudbe lahkih dostavnih vozil Fiat Professional, ki so jim lansko jesen dodali še osebna in gospodarska vozila Peugeot. Izjemno pozornost posvečajo kakovostnim servisnim storitvam, saj nenehno vlagajo v razvoj in izobraževanje svojih zaposlenih, da lahko svojim strankam nudijo kar najvišjo raven storitev. Ekipa serviserjev, specializiranih za lahka dostavna vozila, zagotavlja strokovno obravnavo, hitro dostavo nadomestnih delov ter zanesljivo opravljena popravila.


Gospodarska vozila iz njihove ponudbe so zmogljiva in varna, z bogato serijsko opremo ter nizkimi stroški vzdrževanja. Prihajajo v izvedenkah z različno zmogljivostjo motorjev in z električnim pogonom. Tako dostavniki Fiat Professional kot Peugeot so se številnim poslovnim uporabnikom že v preteklosti dokazali kot zanesljiv partner pri njihovem poslu in da bi podjetjem omogočili še večjo brezskrbnost, jim pri obeh znamkah ponujajo tudi podaljšano petletno jamstvo.