Blagovna znamka za rabljena vozila

IVECO lansira IVECO CERTIFIED PRE-OWNED, novo blagovno znamko, ustvarjeno za trženje svojih rabljenih vozil, ki bo odprla vrata električnim vozilom ter zagotovila oprijemljiv in trajnosten prispevek k razogljičenju sektorja.

IVECO CERTIFIED PRE-OWNED
IVECO CERTIFIED PRE-OWNED | Foto: IVECO

To je vrhunec poti k odličnosti, ki se je začela leta 1995 z blagovno znamko USED PLUS in nadaljevala leta 2015 z OK TRUCKS. Potovanje, na katerem je IVECO na podlagi svojih pionirskih izkušenj na področju tehnoloških mešanic med prvimi v Evropi poleg vozil na dizelski pogon tržil tudi rabljena vozila na zemeljski plin, s čimer je pospešil obnavljanje voznega parka v rotaciji zalog in svojim strankam vedno ponuja izdelke s trajnostjo in kakovostjo na vrhu svoje kategorije.

Da bi še dodatno poudarila svojo skladnost z vrednotami Iveca, je nova znamka predstavila svojo zavezo, ki temelji na 10 stebrih:

  • CERTIFICIRANI IZDELKI: preden se dajo na trg, so rabljena vozila IVECO CERTIFIED podvržena vrsti pregledov, ki sledijo natančno določenemu postopku, kar je jamstvo za zanesljivost in varnost.
  • POTRJENA KAKOVOST: da bi izpolnili vse vrste zahtev kupcev, so vozila razdeljena v tri kategorije – PREMIUM, PLUS in STANDARD – glede na njihove posebne značilnosti, kot so starost, število prevoženih kilometrov in obnova.
  • CERTIFICIRANO OMREŽJE: omrežje IVECO CERTIFIED PRE-OWNED je prisotno v več kot 25 državah z ekipo strokovnjakov, ki podpira stranke pri izbiri rabljenega vozila, ki najbolj ustreza njihovi uporabi.
  • POTRJENO JAMSTVO: IVECO CERTIFIED PRE-OWNED ponuja program razširjene garancije, veljavne po vsej Evropi do 36 mesecev, ki jo je mogoče prilagoditi poslovnim potrebam stranke.
  • POTRJENO VZDRŽEVANJE: storitve so zasnovane tako, da maksimirajo čas delovanja s spremljanjem vozila v realnem času, diagnostiko na daljavo, načrtovanim vzdrževanjem in programi popravil ter po potrebi preventivnimi ukrepi v želeni delavnici IVECO.
  • CERTIFICIRANI NADOMESTNI DELI: kakovost in zanesljivost potrjuje IVECO z visokokakovostnimi originalnimi nadomestnimi deli IVECO, ki so v kombinaciji s strokovnim znanjem tehnikov IVECO.
  • CERTIFICIRANA POMOČ: paketi TOPCARE skrbijo za tisto, kar je najpomembnejše, začenši z dobrim počutjem in varnostjo ljudi, vozil in tovora, kar zagotavlja brezskrbnost voznika.
  • CERTIFICIRANA POVEZLJIVOST: telematske storitve pomagajo zmanjšati porabo goriva, optimizirati poti in izboljšati slog vožnje s poročanjem in analizo zmogljivosti vozila za bolj produktivno in učinkovito poslovanje z nižjimi operativnimi stroški.
  • POTRJENA SERVISNA PODPORA: v primeru potrebe je na voljo dežurna linija 24/7 z 2.000 servisnimi točkami po vsej Evropi. Poleg tega lahko vsaka delavnica IVECO ponudi učinkovito in hitro podporo.
  • CERTIFICIRANE FINANČNE REŠITVE: IVECO CERTIFIED PRE-OWNED dopolnjuje svoje storitve s finančnimi rešitvami, ki izpolnjujejo različne potrebe s pristopom, usmerjenim v prihodnost, z analizo nenehnega razvoja trga, izkoriščanjem novih tehnologij in ustvarjanjem sinergij s specializiranimi partnerji.