Arocs za male in velike

Lego in Mercedes-Benz navdušenci bodo lahko v bodoče svoj prosti čas preživljali s sestavljanjem modela lego arocs 3245, ki je sestavljen iz kar 2.793 delcev. Seveda se bo, ko bo sestavljen, z njim moč tudi zaigrati.

Arocs za male in velike

Otroško željo številnih odraslih so sedaj le uslišali pri Lego Technik. In ne glede na to, ali bo model stal v otroški sobi ali delavnici, z njim se bodo lahko igrali tako mali kot veliki otroci. Model arocsa bo na voljo od avgusta dalje, izbirati pa boste lahko med različnimi izvedbami, za katere so pri Legu porabili 2.793 sestavnih delcev.

Jasno je, da so pri snovanju te »otroške zverine« skoraj do potankosti posnemali originalno različico, ki v dolžino meri 54, v širino 14 in v višino 31 centimetrov. Omenjena igračka bo skoraj zagotovo pritegnila vsaj toliko pozornosti kot 625 »konjski« večji brat, obenem pa se Lego izvedba prav tako lahko pohvali z večimi pnevmatskimi sistemi.

In medtem, ko originalna različica tehta več ton, zanjo pa je v valuti potrebno odšteti šestmestno število, Legov arocs tehta »ubogih 3,9« kilograma, v trgovini pa boste morali zanj odšteti okoli 200 evrov.