ZUMIKS TRANS, d. o. o.

ZUMIKS TRANS, d. o. o., je družinsko podjetje, ki zaposluje 50 ljudi. Njihova glavna dejavnost so prevozi blaga tako v domačem kot tudi mednarodnem transportu. Med njihove storitve sodijo prevozi blaga s prikolicami s ponjavo, kontejnerski prevozi, prevozi nevarnih snovi, prav tako pa nudijo tudi storitve zbirnih prevozov. Njihov vozni park sestavlja 42 sodobnih tovornih vozil, poleg tega pa imajo za potrebe prevoza manjših pošiljk na voljo tudi eno dostavno vozilo.

ZUMIKS TRANS, d. o. o.
Glavno tržišče predstavljajo države članice Evropske unije, med katerimi prednjačijo predvsem Španija, Francija, Portugalska in Danska.

Začetki podjetja ZUMIKS TRANS, d. o. o., segajo v leto 1995, ko je direktor družbe Milomir Zukić ustanovil podjetje in začel s prevozi na območju držav jugovzhodne Evrope. Danes pa glavno tržišče predstavljajo države članice Evropske unije, med katerimi prednjačijo predvsem Španija, Francija, Portugalska in Danska. Nekaj let po ustanovitvi so se podjetju pridružili še ožji družinski člani, ki danes tvorijo mlado in ambiciozno ekipo komercialistov, ki jim noben izziv ne ostane nedokončan. S svojo mladostjo, prodornostjo in željo po uspehu poskrbijo za inovativne in hitre rešitve, s katerimi zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke.


Da v podjetju poteka vse tako, kot mora, ima podjetje poleg izkušenega vodstva in profesionalnih komercialistov tudi odgovorno računovodstvo, ter seveda voznike in sodoben vozni park.

Ponosno povedo, da so vsa njihova vozila opremljena za prevoze nevarnega blaga – ADR. Prav tako so tudi vsa vozila opremljena s sodobnim navigacijskim sistemom za spremljanje prevoza tovora naših strank, s čimer sta zagotovljeni še večja varnost in sledljivost. Vozni park sestavljajo vozila znamk Mercedes-Benz in Scania, dostavno vozilo je znamke Peugeot, medtem ko so polpriklopna vozila znamke Krone. Vsa navedena podjetja so hkrati tudi dolgoletni poslovni partnerji podjetja ZUMIKS TRANS, d. o. o.


V bližnji prihodnosti pa bodo strankam poleg prevozov blaga ponudili tudi skladiščenje blaga, in sicer v novih in modernih prostorih na odlični lokaciji ob južni ljubljanski obvoznici, pri izvozu Rudnik.

Fotogalerija