Zmagovalci izbora Polepitev leta

Premierni izbor za Polepitev leta, ki je presegel vsa pričakovanja, kar je še en dokaz več, da imamo Slovenci radi transport in lepe tovornjake, v kolikor pa dodaš še nekaj tekmovalnega naboja, dobiš tekmovanje, ki mu ta čas ni para.

Polepitev leta 2018

Sedmi Transport Show v Ljubljani je letos v sodelovanju s podjetjem MarKing in Revijo Transport & Logistika premierno priredil izbor za Polepitev leta 2018. Za trideset kandidatov po izboru strokovne žirije, ste lahko glasovali preko elektronske glasovnice na spletni strani revije www.etransport.si in www.polepitevleta.si Štirinajstdnevno glasovanje se je zaključilo s preko 4500 oddanimi glasovi, kar kaže na veliko zanimanje.  In to nedvomno dobri zametki za prihodnost tega tekmovanja. Razstavljena deseterica najlepših po internetnem izboru je bila prava atrakcija tudi za vse obiskovalce letošnjega Transport Showa, kjer smo tudi razglasili tri najboljše polepitve.

Titula Kojzek Transportu
V tesnem obračunu med prvimi petimi polepitvami je zmaga pripadla Kojzek transportu (Scania), drugo mesto je osvojil tovornjak Rok Miklič transporta (Scania), tretje mesto pa je pripadlo Borut Fijavž transportu. (Mercedes-Benz). Zelo tesno za petami pa sta jim sledila še Megadom (Mercedes-Benz) in West Transport. (Mercedes-Benz).

Humanitarna gesta Fijavža
Letošnji izbor je za prve tri zmagovalce podaril tudi darilne bone v vrednosti 500 € za zmagovalca, ter 350 € in 200 € za drugo in tretje uvrščenega. Borut Fijavž transport se je nagradi odpovedal in društvu Sonček nakazal 200 €, kolikor je znašal bon tretje uvrščenega. Revija Transport & Logistika je prvim trem uvrščenim podarila celoletno naročnino na revijo, zmagovalec pa je prejel še prav posebno darilo in sicer bikini car wash.

Letošnji premierni izbor ni bil le tekmovanje, bil je nekaj več. To sedaj lahko trdimo že z gotovostjo. Izbor je postregel z odličnimi tovornjaki, vrhunskimi polepitvami, veliko druženja, lepimi dekleti in ne nazadnje tudi nekaj humanitarne note. 

Fotogalerija