Vito v izvedbi SPORT Line

Ford je pred nekaj leti predstavil kombi Transit Sport. Sedaj mu sledi tudi Mercedes-Benz, ki bo za kombi Vito ponudil opremo "Line Sport".

Vito v izvedbi SPORT Line

Linija Vito SPORT vsebuje lepilno folijo v obliki črnih trakov, ki segajo čez pokrov motorja in vzdolž vrat. Stranski pragovi, kot tudi odbijači in dodatni deli so v barvi karoserije in poudarjajo dinamičen videz zunanjosti. Kromirana rešetka maske in okna na drsnih vratih še dodatno poudarijo športen izgled.

Uporaba toplotno izolacijskega stekla pomaga ohranjati zmerno notranjo temperaturo v močni sončni svetlobi, poleg tega pa črno obarvana okna dodatno zagotavljajo zasebnost v zadnjem delu vozila. Na voljo je tudi velika panoramska streha.

Notranjost linije Vito Line Sport vključuje črne usnjene sedeže in notranji paket Chrome ter talne preproge v velurju. Volan in prestavna ročica sta prekrita z usnjem.

18-palčna platišča iz lahke litine (po izbiri tudi 19-palčna) v ekskluzivnih barvah. Kot dodatna oprema je na voljo tudi stalni 4x4 pogon. Odvisno od izbrane različice se doplačila za Mercedes-Benz Vito Line Sport gibljejo med 2.500 in 4.100 €.

Nova linija Vito SPORT Line je v Evropi na voljo od februarja 2018 za sledeče modele Vito Panel Van, Mixto in Tourer.