V prvem mesecu preko 100.000 naročil

V prvem mesecu delovanja taksi družbe Cammeo je bilo prejetih 86.315 pozivov za taksi vožnjo ter opravljenih 23.415 prenosov Cammeo aplikacije. Ta je bila s strani uporabnikov v Sloveniji odprta v 97.728 primerih.

V prvem mesecu preko 100.000 naročil

Cammeo so v prvem mesecu delovanja uporabili državljani več kot 15 držav, med katerimi najdemo tudi Švico, Združene države Amerike, Veliko Britanijo, Finsko, Švedsko, Rusijo Irsko, Nemčijo, Češko, Turčijo, Poljsko, Portugalsko, Srbijo, Romunijo, Španijo, Italijo, Pakistan in seveda v večini Slovenijo.

Glede na odzive uporabnikov v Ljubljani se je Cammeo v prvem mesecu delovanja pozicioniral kot urejen in profesionalen ponudnik prevoza. Konstantna skrb za čistočo vozila in urejenost voznikov sta pomembna kriterija, s katerima Cammeo dosega zadovoljstvo svojih uporabnikov. 

Iščejo nove ukrepitve 

Veliko povpraševanja s strani posameznikov in poslovnih partnerjev predstavlja tudi potrebo po dodatni delovni sili. Zato Cammeo v svoje vrste vabi vse, ki bi jih zanimalo soustvarjanje ene najnaprednejših in razvojno naravnanih družb v regiji. Vsem zaposlenim v družbi Cammeo je zagotovljena mesečna plača v višini najmanj tisoč evrov, s plačanimi vsemi predpisanimi prispevki. Po dogovoru je s Cammeom možno sodelovati tudi prek franšiznega sodelovanja za vse samostojne podjetnike. V Cammeu poskrbijo za plačilo izobraževanj in ostalih obveznosti, ki jih mora posameznik opraviti v sklopu priprav na začetek dela. Vozniki Cammea so cenjeni in nagrajeni, saj predstavljajo najpomembnejše ambasadorje Cammea.