Tekmovanje v varčni vožnji

Scania Slovenija d.o.o. je organizirala tekmovanje voznikov v doseganju čim manjše porabe goriva, v sodelovanju s podjetji, ki imajo floto tovornjakov Scania.

Scania tekmovanje
Scania tekmovanje | Foto: Scania

Eno od podjetij, ki sodelujejo v tekmovanju je Transport Frangež iz Cirkovc, katerega vozniki so sprejeli izziv in sodelujejo v treh krogih tekmovanja (9, 10. in 11. mesec) za mesečne nagrade in nagrado za skupnega zmagovalca tekmovanja.

Izkušeni voznik Saša Gašić je zmagovalec meseca septembra v podjetju Transport Frangež, za kar so mu na primerni slovesnosti čestitali lastnik podjetja Srečko Frangež in predstavnika Scanie Slovenija, direktor servisa Tadej Gerič in strokovnjak za povezane storitve Milutin Vujić. Izročili so mu diplomo, plaketo in bon v vrednosti 120 evrov za izbiro jakne v spletni trgovini Scania. "Vožnja je moje življenje odkar sem se skrival v očetovi kabini, ki je bil prav tako poklicni voznik. Če tega ne bi mogel delati, res ne vem s čim bi se ukvarjal. Obožujem delo, ki ga opravljam in imam dolgoletne izkušnje, ki sem jih pridobil na poti čez Evropo do Sibirije in Iraka. Zadovoljen sem s podjetjem v katerem delam in s tovornjakom Scania R 450, ki ga poznam v dušo. To priznanje za moje delo in trud mi veliko pomeni in veseli me, da imam možnost svoje znanje o varčni in varni vožnji tudi prenesti na svoje sovoznike v podjetju. Smo super ekipa in ob tej priložnosti se zahvaljujem njim in lastniku Srečku za podporo" je svoje vtise z nami delil Saša.

Scania tekmovanje

Tadej in Milutin sta se strinjala, da so v tem poslu trije najpomembnejši členi, poleg produkta, kot je tovornjak in v prihodnost usmerjeno transportno podjetje, pa je zagotovo tudi dober voznik, brez katerega sistem ne more delovati. Srečko Frangež je nadaljeval o pomenu kakovostnega kadra v transportnem podjetju, se zahvalil predstavnikom Scanie Slovenija za organizacijo tekmovanja, Sašu pa še enkrat čestital za dosežek najboljšega voznika 9. meseca v podjetju Transport Frangež ter vsem njegovim voznikom zaželel uspešno nadaljnjo pot in sodelovanje na tekmovanju.

Scania tekmovanje

Fotogalerija