Svež izgled bencinskega servisa OMV VIVA

Po dobrem mesecu dni prenove vrata ponovno odpira prenovljen bencinski servis OMV VIVA na Litijski cesti v Ljubljani. Nova notranjost sovpada z VIVA notranjim dizajnom, njegova ponudba pa gostom nudi vrhunsko izkušnjo, ki presega vsakršna pričakovanja, saj je na servisu po novem moč najti goriva visoke kakovosti in VIVA asortiman, ki pričara občutek domačnosti.

Svež izgled bencinskega servisa OMV VIVA
V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi na Litijski na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke.

V svoji ponudbi bo prenovljen bencinski servis tako gostom ponujal nakup visoko kakovostnih goriv iz družine MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel.

Prenovljen bencinski servis na Litijski cesti bo v sklopu VIVA ponudbe ponujal tudi kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere. Za vas jih na bencinskem servisu pripravijo izključno izkušeni bariste. Ob tem pa bodo gosti lahko uživali v vedno svežih pekovskih izdelkih in kruhu. Gostom bo na voljo tudi ponudba to-go izdelkov ter možnost koriščenja storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.


V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi na Litijski na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke. S prenovljenim bencinskim servisom na Litijski v Ljubljani je v Sloveniji sedaj na voljo 107 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 40 gostom nudi VIVA ponudbo. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck beninskih servisov brez osebja, namenjenih prevoznikom.