Slovenska predstavitev modelov Iveco X-Way

Pooblaščeni prodajalec in serviser za znamko Iveco v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, podjetje Benussi, je v Ljubljani organiziralo regijsko predstavitev modela X-Way. Obenem pa je bil dogodek tudi kongres nadgraditeljev tovornih vozil Iveco X-Way iz srednje in vzhodne Evrope.

Slovenska predstavitev modelov Iveco X-Way
Na dogodku so tako udeleženci imeli priložnost za izmenjavo idej, skupaj so iskali rešitve za prihajajoče projekte, obenem pa je bil dvodnevni dogodek tudi priložnost za sklepanje novih poslov in poznanstev.

Slogan kongresa  je bil "Vaš partner za trajnostni promet". Na dogodku so tako udeleženci imeli priložnost za izmenjavo idej, skupaj so iskali rešitve za prihajajoče projekte, obenem pa je bil dvodnevni dogodek tudi priložnost za sklepanje novih poslov in poznanstev.


Dvodnevne prireditve se je udeležilo 15 podjetij iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Madžarske, Bolgarije in Grčije in se seznanilo z novostmi tovornih vozil Iveco X-Way. Model predstavlja idealno izbiro za aplikacije, ki zahtevajo lahkotno mobilno vožnjo za poklicne in gradbene logistične naloge. X-Way je terenski tovornjak, ki ponuja najboljše zmogljivosti, veliko nosilnost in učinkovito rabo goriva, obenem pa tudi široko izbiro funkcij in komponent, strukturno trdnost in nizko maso praznega vozila. Zato je konfiguriran za široko paleto nalog.


Razstavljena tovorna vozila na prireditvi so bila opremljena z naslednjimi nadgradnjami: mešalnik betona, gozdarski tovornjak z dvigalom, prekucnik s priklopom za snežni plug ter tovornjak za prevoz kotalnih zabojnikov.