Shuttle bus do Benetk in Trevisa petkrat na dan

Skupina Nomago konec julija na trg uvaja novo storitev, ustvarjeno po meri in željah uporabnikov. Gre za Nomago shuttle bus, direktno linijo med Ljubljano ter letališčema v Benetkah in Trevisu.

Shuttle bus do Benetk in Trevisa petkrat na dan
Shuttle bus bo do Benetk in Trevisa vozil petkrat na dan

»V Nomagu se zavedamo, da prihodnost ni samo v avtobusnih prevozih. Prihodnost vidimo v celoviti storitvi mobilnosti, ki jo podpira informacijska tehnologija. V ta namen želimo trgu ponuditi inovativne storitve na področju popotništva, ki bodo uporabniku olajšale pot do cilja. Prva po vrsti je Nomago shuttle bus,« je dejal mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga. Shuttle bus, ki bo uporabnikom nudil direktni prevoz iz Ljubljane do letališč v Benetkah in Trevisu, bo pričel voziti 26. julija. Ponaša se z najsodobnejšimi avtobusi zadnje generacije ter z vrsto ugodnosti in novosti. 

Spletna platforma za nakup vozovnic

»Za potrebe Nomago shuttle busa smo oblikovali posebno spletno platformo za nakup vozovnic. Ta ponuja hiter nakup in prijazno uporabniško izkušnjo vsem našim potnikom, hkrati pa pomeni začetek digitalizacije Nomaga,« je pojasnil Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti. Poleg hitrega nakupa vozovnic je ena ključnih prednosti Nomago shuttle busa udobje, saj nudi poslovni razred z izjemno udobnimi sedeži in večjo razdaljo med njimi, brezžično internetno povezavo, električne vtičnice, prostor za družine z dodanimi mizicami ter otroškimi sedeži in dovolj prostora za prtljago. »Iskali smo najboljšo rešitev, s katero bi potnikom na poslovni poti omogočili delo, družinam pa možnost za skupne aktivnosti. Naš cilj je vsem potnikom zagotoviti udobno in brezskrbno potovanje na letališče,« je še dodal Beltram. Prednost Nomago shuttle busa je tudi fiksni urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer.


Povezovanje regije in storitve e-mobilnosti kot del dolgoročne strategije Skupine

Skupina Nomago si je ob združitvi zastavila tri strateške cilje – digitalizacijo, integracijo ter internacionalizacijo podjetja. Nomago shuttle bus združuje vse tri. »Naša dolgoročna poslovna strategija je vzpostavitev povezave do vseh pomembnih letališč s pristanišči in pomembnimi kraji v regiji Alpe-Adria oziroma od Benetk do Dubrovnika. S shuttle busom odpiramo linijo do letališč v Benetkah in v Trevisu, kaj kmalu pa bo sledila tudi povezava na ostala bližnja letališča. Potnikom želimo omogočiti NOMAGO uporabniško izkušnjo, ki je sinonim za prilagodljivost in inovativnost, skratka, odličnost,« je še dejal mag. Brataševec.

Hkrati si prizadevajo tudi za izboljšanje storitev na področju e-mobilnosti, zato je v načrtu širitve ponudbe tudi prevoz do številnih evropskih letališč ter souporaba koles in avtomobilov. »Ob tem lahko že z veseljem sporočim, da bomo v Celju v kratkem postavili prvi sistem bike share po najvišjih svetovnih standardih. Veselimo se novih izzivov na tem področju in verjamemo, da bo mobilnost v prihodnosti pisala eno največjih zgodb tako pri nas kot v tujini,« je poudaril Beltram.