Serija TGX Lion Pro Edition

Posebna serija TGX - Lion Pro Edition ponuja učinkovito in maksimalno udobje. MAN Lion Pro Edition je tovornjak, ki služi kot delovno mesto in kot mobilna dnevna soba. 500 KM močan motor zagotavlja dovolj moči, da dosežete zadani cilj. Nameščene ima pnevmatike FA 385/55, RA 315/70.

Serija TGX Lion Pro Edition

V rdečo barvo odet MAN Lion Pro z dodatki v videzu karbona in značilnim dizajnom in svetlečimi detajli kroma na odbijaču izgleda  edinstveno. Glavni okrogli ksenonski žarometi zagotavljajo dober pregled nad cesto, hkrati pa dokončajo zunanji videz leva.

Na cesti postane tovornjak dom
Zato je notranjost MAN Lion Pro zasnovana za maksimalno udobje. Številne lastnosti omogočajo udobje pri uporabi in visoko funkcionalnost, hkrati pa ponujajo notranjo opremo iz pravega usnja - Alcantara in klimatiziran voznikov sedež, ki ustvarjata popolno okolje za zahtevno delo za volanom.

MAN Professional Media Package ponuja optimalno orientacijo in zabavo med vožnjo, z visoko zmogljivo navigacijo in že integriranim zvočnim sistemom. Praktični prostor za shranjevanje je na primer na voljo v popolnoma novem ohišju za hlajenje / skladiščenje. Dobro zasnovana oprema, ki ne zasede prostora.

Bogata standardna notranja in zunanja oprema sta že vključena v ta model tovornjaka. Preprosto lahko izberete stil in pakete za udobje ter tako ustvarite svoj osebni MAN Lion Pro. Izbirate lahko med paketi Real Style, Comfort in Premium Comfort.

Fotogalerija