Program zvestobe

Podjetje KAM i BUS Importer ima široko ponudbo storitev in sicer nudi popravila vseh znamk gospodarskih vozil, tovornjakov, priklopnikov in avtobusov, servisnih in diagnostičnih storitev in to v sodobno opremljeni servisni delavnici.

Program zvestobe
Ko posamezni kupec/uporabnik pridobi potreben znesek, lahko takoj izbere darilo ali katerokoli kombinacijo daril.

Fleksibilni delovni čas, 24-urno dežurstvo in velika zaloga dostopnih nadomestnih delov, so razlogi za zaupanje uporabnikov in poslovnih partnerjev. Osebje v servisnih delavnicah se ponaša z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami, hkrati pa so tudi nosilci ISO certifikata za procese ravnanja z okoljem in upravljanja z energijo. KAM i BUS Importer je pooblaščeni Bosch diagnostični center za gospodarska vozila, pooblaščeni Ford Trucks servis za tovornjake in popravila Bosch črpalk, injektorjev in sistemov za vbrizgavanje goriva. 

Podjetje KAM i BUS Importer je za nagrajevanje svojih kupcev in uporabnikov servisnih storitev pripravilo program zvestobe na promet ustvarjen v poprodaji (servisne storitve, nakup nadomestnih delov) za gospodarska vozila vseh znamk, modelov in namenov (tovorna vozila, priklopniki, avtobusi). Glede na ustvarjen promet v prodajno-servisnem centru bo uporabniku v sistemu ustvaril zaznamek o realiziranem nakupu. Ko posamezni kupec/uporabnik pridobi potreben znesek, lahko takoj izbere darilo ali katerokoli kombinacijo daril ali pa počaka do konca obračunskega obdobja. Kupci bodo obveščeni o možnostih izbire daril glede na realiziran promet. Darila bodo dostavljena v 15. dneh od njihove izbire. 

Program zvestobe traja do 31.12.2018, nagrade pa so izbor Bosch in KS Tools orodja, strešni kovček THULE, PLAYSTATION 4 PRO ali LED TV Samsung. Več informacij na 01/810 7501.