Privoščili so si jih več kot 90

FERCAM AG iz južne Tirolske bo svoj vozni park okrepil z dodatnimi 93 Kögel Cargo Rails prikolicami. Podjetje ponuja svojim strankam celoten spekter logističnih storitev in to po celem svetu. Podjetje prav tako velja za eno boljših družinskih transportnih in logističnih podjetij v Evropi.

Privoščili so si jih več kot 90

Z novimi, v železniškem prometu uporabnimi prikolicami, podjetje FERCAM AG ni samo oplemenitilo svoje flote, temveč tudi prispevajo k zmanjšanemu onesnaževanju okolja. Kombinacija železniškega in cestnega prometa omogoča optimalno izrabo obeh sistemov prevoza in sicer specifiko železniškega prevoza ter fleksibilnost tovornjakov pri končni dostavi. Vse skupaj pa pripomore tudi k manjšemu izpustu CO2 emisij.

Kögel Cargo Rail prikolice so zasnovane za uporabo v multimodalnem transportu, njihova šasija je ojačana. Za optimalno pritrditev je perforiran VarioFix jekleni zunanji okvir opremljen z 13 pari pritrditvenih rink, izmed katerih vsaka prenese obremenitev do 2.000 kilogramov. Seveda imajo prikolice tudi certifikat DIN EN 12642 Code XL.