Posodobljena Navara

Posodobljena Navara Off-Roader AT32 je nastala kot plod partnerstva med Nissanom in svetovno znanimi islandskimi strokovnjaki za terenske avtomobile Arctic Trucks. Pohvali se lahko s popolno zaščito podvozja, pnevmatikami Nokian 31.6, ki zmanjšujejo porabo goriva in količino škodljivih emisij ter izboljšujejo vožnjo na cesti, ne da bi pri bila ogrožena sposobnost vožnje po terenu.

Posodobljena Navara
Nissan Navara Off-Roader AT32 je februarja 2020 naprodaj po vsej Evropi, cene za posamezne trge pa bodo objavljene ob predstavitvi.

Posebna platišča so opremljena z dvojnimi ventili, ki omogočajo hitro in natančno nastavitev tlaka v pnevmatikah med vožnjo po različnih terenih. Novi aluminijasti varnostni elementi pa podaljšajo celotno dolžino tal. Navara Off-Roader AT32 je opremljena s povišanim sistemom vzmetenja Bilstein, plastičnimi varnostnimi elementi okoli robov blatnikov, možnostjo zaklepa prednjega in zadnjega diferenciala. Kot opcija je v ponudbi tudi poseben sistem za dovod zraka (dihalka), nameščena na A stebričku A, ki zagotavlja vožnjo po vodi do globine 800 mm. Nissan Navara Off-Roader AT32 je februarja 2020 naprodaj po vsej Evropi, cene za posamezne trge pa bodo objavljene ob predstavitvi.

Fotogalerija