Ponovni zagon proizvodnje v Evropi

Scania se je odločila, da bo 21. aprila ponovno zagnala svoj evropski proizvodni sistem. Proizvodnje šasij bodo začele obratovati s polovično zmogljivostjo, tako da bo dnevni volumen proizvodnje dosežen vsake dva dni. Zaenkrat še vedno ne bo običajnega poteka dela in dejavnosti.

SCANIA
SCANIA bo PONOVNO zagnala svojo proizvodnjov evropi

Takšno previdno lansiranje je namenjeno preizkušanju zmogljivosti Scanijinih dobaviteljev in lastnih zmogljivosti dostave vozil. Pred nekaj tedni smo izvedli strukturirano in dobro organizirano zaustavitev proizvodnega sistema Scania po vsem svetu. Ponovni zagon se bo zgodil na enak način. Načrtovan, strukturiran in ob različnih datumih, odvisno od situacije s Covid-19.

Glede na številne negotovosti bo Scania še naprej spremljala in sprejemala odločitve o dejavnostih v svetovnem proizvodnem sistemu. Zdravje in varnost sta na nas prioritetnega pomena. Vsak proizvodni zagon se izvaja v tesnem sodelovanju s strokovno svetovalno ekipo, da se lahko zagotovi varno izvajanje del za vse zaposlene in partnerje podjetja Scania.

Scania servisi odprti – v veljavi posebni ukrepi

Scania ima po svetu več kot 1.600 delavnic in več kot 20.000 izkušenih mehanikov, ki skrbijo za vaša vozila. V teh zahtevnih časih lahko računate na nas, saj naši mehaniki vsak dan skrbijo za najnujnejša popravila tovornjakov, avtobusov in prikolic, da ste lahko vi brezskrbni na cesti. Scania je prevzela vse ukrepe za varnost strank in zaposlenih, zato pri obisku naših poslovnih enot poteka nov protokol.

Zaradi zagotavljanja vaše in varnosti naših zaposlenih je do nadaljnjega vstop nezaposlenim osebam v naše poslovne prostore omejen izključno čez glavni vhod, kjer se je potrebno razkužiti ter nadeti rokavice in masko. Prosimo vas, da navodila, ki so zapisana pred vhodom upoštevate, za vašo in našo varnost.

Scania Ljubljana: ponedeljek-petek 07:30 - 20:00, sobota 08:00 - 15:00
Scania Maribor: ponedeljek-petek 07:30 - 20:00, sobota 08:00 - 15:00
Scania Kozina: ponedeljek-petek 08:00 - 16:00, sobota 07:00 - 13:00 (sprememba)

Scania Asistenca je na voljo 24 ur na dan, na telefonski številki +386 1 242 76 06