Podovojili bodo proizvodnje zmogljivosti

Krone bo v tovarni Herzlake v letu in pol povečal zmogljivost proizvodnje na več kot 25.000 enot. Z uvedbo avtomatske proizvodnje komponent so že postavili temelje za to proizvodno ofenzivo.

Modularni sistem prihodnosti
Z uvedbo tega sistema pa je takoj znano, katere komponente se potrebne za izdelavo vozila in to neodvisno od naročila.

Sistemi zamenljivih karoserij in Dry Linerjev predstavljajo visoko kakovost izdelkov, v kombinaciji s številnimi inovativnimi rešitvami V tovarni Herzlake podjetje izdeluje zamenljiva jeklena ohišja, zamenljiva ohišja za ponjave, polpriklopnike in vozila CEP za kurirske in ekspresne storitve. Pri opremi vozila se upoštevajo vse želje kupcev. 


Polpriklopnik s ponjavo je na voljo v različnih dolžinah in višinah, ter tudi z različnimi strešnimi in stenskimi sistemi, ki so fleksibilni in praktični. V Herzlakeju izdelujejo tudi polpriklopnik Dry Liner, ki se lahko uporablja za prevoz visoko kakovostnih in tovorov občutljivih na vlago. Polpriklopnik Dry Liner je na voljo s stranicami iz jekla, vezanih plošč ali sendvič panelov. V notranjosti so na voljo različni moduli opreme. Pomemben doprinos k večji kakovosti tudi je tudi zaščita karoserij s sistem prašnega barvanja KTL-plus. 

Karakteristike na ta način zaščitenih vozil so briljanten sijaj, najvišja odpornost proti poškodbam zaradi kamenja, zanesljiva zaščita pred rjo. V proizvodnem obratu Herzlake se lahko na enkrat na ta način zaščitijo jeklene konstrukcije dolge do 16 m, visoke 3,2 m in široke 2,6 m. Skupna površina obrata v Herzlakeu je okoli 352.000 kvadratnih metrov.

Prikolice Krone v Sloveniji zastopa podjetje TCI trading d. o. o.