Partner leta postal Gebrüder Weiss

Na letni skupščini družbenikov v Amsterdamu so bile najuspešnejšim partnerjem evropske mreže za zbirno blago podeljene nagrade za uspešnost. Želeno nagrado „Partner leta“ je že četrto leto zapored prejel Gebrüder Weiss.

Nagrade za najboljše partnerje

V kategoriji „Kakovost“, ki je razdeljena v dve skupini glede na velikost podjetja, sta se L.W. Cretschmar GmbH & Co. KG iz Kornwestheim-a (Nemčija) ter Heppner GmbH & Co. KG iz Frankfurt am Main (Nemčija) veselila priznanja „Zmagovalec v kakovosti“. Groupe Heppner iz Ormes-a (Francija) je ponosni zmagovalec v kategoriji „Izboljšava leta“. Kriteriji so bili določeni na osnovi mesečnega ocenjevanja kakovosti in količin.

System Alliance Europe združuje pristojnost vodilnih srednje velikih špedicij. Če se stranka obrne na svojega regionalnega špediterja, prejme popolno strokovno vedenje evropske platforme za zbirno blago. Visoke standarde kakovosti, transparentne postopke in zanesljive transporte zagotavljajo organizacijske in informativno tehnične smernice. Podjetje Gebrüder Weiss je uradni partner System Alliance Europe.