Osvežena ponudba izdelkov VIVA z naravnimi napitki, polnimi vitaminov

OMV svoji ponudbi VIVA dodaja štiri nove naravne napitke. Sveže pripravljeni čaji in vitaminska voda VIVA za zdravo in ozaveščeno uživanje na poti. Napitki VIVA so brez dodanega sladkorja, sladil, umetnih arom, konzervansov in barvil.

OMV
OMV osvežuje ponudbo izdelkov VIVA z naravnimi napitki, polnimi vitaminov

OMV je razširil ponudbo izdelkov VIVA s štirimi novimi naravnimi napitki z željo zagotoviti še širši izbor pijač v trgovinah VIVA na vseh svojih bencinskih servisih.

Nova linija napitkov VIVA prinaša različici z zelenim matcha čajem in šipkom, kakor tudi dve vrsti vitaminske vode z borovnicami-jagodami acai in limeto-pomelom. Sestavinam niso dodani sladkor, sladila, umetne arome, konzervansi in barvila, poleg tega so napitki veganski.

»Z lansiranjem novih naravnih napitkov, polnih vitaminov, širimo ponudbo izdelkov VIVA, ki sledi naši filozofiji strankam ponuditi izdelke vrhunske kakovosti, kadar so na poti. Hkrati so pijače popolnoma brez dodanega sladkorja in drugih sladil, kot je stevija. Vsa sladkoba prihaja iz naravnih sestavin sadja, zato imajo naši napitki VIVA še toliko manj kalorij. Kalorična vrednost ene vitaminske vode je tako nižja od treh četrtin kalorične vrednosti jabolka, kar je mogoče preprosto pokuriti s petminutno hojo,« je povedala Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

Skrbno izbrane surovine zagotavljajo visoko vsebnost vitaminov v napitkih, nežni postopki priprave pa omogočajo ohranitev vseh hranilnih snovi v čajih.

Izvirska voda se uporablja izključno kot osnova za obe vrsti vitaminske vode in je obogatena z naravnimi okusi sadja. Zato sta napitka še posebej bogata s hranili in izpolnjujeta dnevne potrebe telesa po vitaminu C in vitaminih skupine B. Poleg tega je dodan koencim Q10, ki ustvarja energijo v celicah, dodan pa je vodi z borovnicami-jagodami acai, medtem ko vitaminsko vodo z limeto-pomelom dopolnjujejo zrna zelene kave. Poimenovanji napitkov poudarjata pozitivne učinke obeh vrst vitaminske vode. Kupci se lahko napolnijo z energijo z vodo borovnica-acai RELOAD, limeta-pomelo DRIVE pa bo motoristom dala dodaten zagon.

Različici z zelenim matcha čajem in šipkom nastajata s postopkom infuzije, s katerim se iz čaja pridobivajo dragocene, kakovostne snovi. Pri tej tradicionalni metodi se uporabljajo samo prava zelišča, ne pa izvlečki čaja.

Zeleni matcha čaj pomaga pri osredotočenju zahvaljujoč pomirjujočemu učinku, kar se odraža tudi v poimenovanju – FOCUS.

Zahvaljujoč svojim naravnim sestavinam – šipkov čaj ter sadni sokovi slive in hibiskusa – čaj REFRESH poživi telo.

Embalažo je mogoče stoodstotno reciklirati, saj lahko plastenko, pokrovček in ovoj odvržete skupaj in tako z recikliranjem prispevate k varovanju okolja.

Dizajn nove linije napitkov je integriran v podobo blagovne znamke VIVA, katere osrednji prepoznavni znak je velika črka V. Vizualizacijo obeh vrst vitaminske vode, RELOAD in DRIVE, ter sveže pripravljenih čajev FOCUS in REFRESH podpirajo poimenovanja, ki si jih kupci hitro zapomnijo in ki jasno izražajo koristi izdelkov te premium linije zasebne znamke.

Prav tako vas na servisih OMV čaka nov okus ledene kave VIVA Caramel