Novi Volvo Trucks servis v Divači

Volvo Trucks je v zadnjih 12 mesecih v celoti obnovil ter z novim servisnim centrom v Divači še dodatno razširil svojo servisno mrežo pooblaščenih servisov. S tem so postavili še višje standarde za servisiranje vozil Volvo Trucks v Sloveniji.

Novi Volvo Trucks servis v Divači
Novi center je narejen po najvišjih strokovnih standardih in z mnogimi sodobnimi rešitvami.

Mreža servisov Volvo Trucks je bogatejša za nov servisni center v Divači, ki stoji v poslovni coni Risnik tik ob primorski avtocesti A1, glavni prometni povezavi med vzhodnim in zahodnim delom države ter v bližini razcepa Gabrk in avtoceste proti Sežani oziroma mejnemu prehodu Fernetiči.

Novi center je narejen po najvišjih strokovnih standardih in z mnogimi sodobnimi rešitvami. Pohvali se lahko s sodobno delavnico, ki je opremljena s številnimi specialnimi in diagnostičnimi orodji, tako da delo poteka čim hitreje, brez nepotrebnega zadrževanja tovornjaka v delavnici. Za tovornjake skrbijo izurjeni mehaniki, ki pri vojem delu uporabljajo pravo orodje, ustrezne metode dela in seveda originalne nadomestne dele Volvo. 


Servisna delavnica ima tri prehodna servisna mesta za servisiranje in popravila tovornih vozil, ki lahko v delavnico zapeljejo skupaj s priklopnikom. V sklopu centra je še veliko skladišče za nadomestne rezervne deleter recepcija s prostorom za voznike, kjer se lahko spočijejo in v miru počakajo, da je njihovo vozilo gotovo.

 Servisni center Volvo Trucks v Divači je odprt vsak delavnik med 7.00 in 17.00 uro, ob sobotah pa med 7.00 in 12.00 uro.

S tem novim centrom je Volvo v Sloveniji celovito poskrbel za svoje stranke tudi v zahodnem delu Slovenije, medtem ko je v osrednji Sloveniji na začetku leta odprl nov, sodoben Volvo Trucks & Bus Center Ljubljana. Center se nahaja v novi industrijsko-poslovni coni Zadobrova, tik ob avtocesti A1, ki povezuje Ljubljano in Maribor. Servisni center v Ljubljani je opremljen s petimi vhodi, ki omogočajo, da tovornjak v delavnico zapelje s prikolico vred. Delavnica lahko naenkrat sprejme do 16 vozil, njihov delovni čas pa je vsak delavnik med 7.00 in 19.00 uro, ob sobotah pa med 7.00 in 14.30 uro.

Fotogalerija