Volvo finančne storitve v Sloveniji

Volvo Financial Services (VFS) z novoustanovljenim podjetjem VFS, Finančne storitve d.o.o., sedaj tudi slovenskim strankam omogoča celotno paleto finančnih storitev, vključno s financiranjem in zavarovanjem.

Volvo finančne storitve v Sloveniji
Družba VFS d.o.o. je bila ustanovljena 28. marca 2018 in ponuja različne finančne pakete.

Posledično je Volvo Group v Sloveniji začela ponujati finančne storitve, ki strankam zagotavljajo lastno financiranje in zavarovanje vozil. Prvi odzivi trga so odlični in številne stranke se veselijo sodelovanja z VFS d.o.o.

»Stranke so v zelo kratkem času pokazale veliko zanimanje za naše financiranje. Zadovoljni smo, da je slovenski trg tako hitro prepoznal prednosti storitev Volvo Financial Services, tako da s svojimi programi financiranja sedaj lahko nudimo podporo številnim strankam,« pravi Dušan Mavrič, direktor regije Adriatic North.

»S prisotnostjo VFS na slovenskem trgu krepimo celovito ponudbo našim Renault in Volvo strankam s finančnim strokovnim znanjem ter finančnimi in zavarovalnimi rešitvami, ki jih nudi VFS,« je povedal Péter Écsy, direktor prodaje za VFS Financial Services d.o.o. 

»Prvi posli z Renault Trucks in Volvo Trucks strankami so že sklenjeni. Še posebej smo ponosni, da smo 6. junija s podjetjem R-Transport d.o.o. podpisali prvo pogodbo o financiranju.«

»Kljub temu, da je VFS ustanovil podjetje v Sloveniji šele pred kratkim, je postopek financiranja potekal popolnoma gladko in brez zapletov. Celoten proces odobritve je trajal le dva dni, kar je občutno manj, kot pri drugih lizing hišah pri nas. Popolnoma so prisluhnili našim potrebam, tako glede višine pologa kot tudi časa financiranja. Poleg tega so sami pridobili dokumente, ki so potrebni za zavarovanje, s čimer so nam prihranili ogromno časa. Po naših izkušnjah je sodelovanje z Volvo Financial Services v Sloveniji zelo enostavno in povsem po meri stranke!« pravi Jasna Rogan iz družbe R-Transport d.o.o.

Družba VFS d.o.o. je bila ustanovljena 28. marca 2018 in ponuja različne finančne pakete. VFS ima globoko razumevanje poslovanje svojih strank in se zavzema za upravljanje financiranja z ažurnostjo in načinom po meri kupcev ter se trudi razviti dolgoročne odnose s strankami skozi celotne poslovne cikle. Finančni strokovnjaki iz VFS d.o.o. v Sloveniji bodo poiskali najboljše rešitve, pripravili ponudbe po meri stranke, zagotovili ustrezno svetovanje za vsako stranko posebej in jih podpirali pri njihovem poslovanju.

Več informacij lahko najdete na: https://www.volvotrucks.si/sl-si/services/financing.html