Nova kolekcija izdelkov za ljubitelje znamke

Za moške, za ženske, za otroke, za športne navdušence, za poslovneže in za vsakodnevno uporabo. DAF Trucks predstavlja popolnoma novo kolekcijo oblačil in stilskih dodatkov za največje privržence znamke DAF.

Nova kolekcija izdelkov za ljubitelje znamke
V povsem novi liniji modnih dodatkov lahko najdete privlačna in praktična oblačila za moške in ženske, vse od kratkih majic do jaken.

Izdelki so praktični, elegantni in zelo kakovostni, tako kot sami tovornjaki, to so pomembne značilnosti nove kolekcije oblačil in dodatkov DAF. V povsem novi liniji modnih dodatkov lahko najdete privlačna in praktična oblačila za moške in ženske, vse od kratkih majic do jaken. Na voljo so tudi dodatki kot so torbe, sončna očala, ure in obeski za ključe. Če bi radi stilsko oblekli svoje najmlajše imate na voljo tudi otroško zbirko oblačil in igrač. Za prave privržence, pa je na voljo posebna zbirka ob 90 letnici podjetja DAF z nazivom Heritage, ki vključuje poseben dežnik in ostale izdelke omejene izdaje. Nova kolekcija je že na voljo preko spletne trgovine DAF.