Išče se najstarejši DAF-ov tovornjak

Podjetje DAF Trucks letos praznuje svojo 90. obletnico. Družba se je sprva osredotočila na gradnjo lahkih polpriklopnikov in pričela s proizvodnjo tovornjakov leta 1949.

Išče se najstarejši DAF-ov tovornjak
DAF išče slike in zgodbe iz svojih tovornih vozil od zgodnjih devetdesetih let, osemdesetih let, sedemdesetih ali celo prej, ki še vedno obratujejo.

Podjetje DAF redno prejema slike voznikov po vsem svetu, ki ponosno kažejo svoje tovornjake, ki so pred številnimi desetletji zapustili proizvodno linijo in so še vedno v vsakodnevni uporabi. To je sprožilo zanimanje podjetja DAF Trucks, kakšen je najstarejši DAF tovornjak, ki še vedno deluje, in kje je? DAF Trucks je začel oglaševalsko akcijo na Facebooku, da bi našel odgovor na to vprašanje. DAF išče slike in zgodbe iz svojih tovornih vozil od zgodnjih devetdesetih let, osemdesetih let, sedemdesetih ali celo prej, ki še vedno obratujejo. Na Irski je tovornjak DAF 2100 letnik 1984, ki še vedno trdo dela. Ima 34 let in vsakodnevno obratuje in se vedno vrne v bazo, ne glede na to, ali je noč ali dan. Fotografije ali videoposnetek lahko objavite na strani DAF Facebook. Konec novembra bo objavljen najstarejši tovornjak DAF.

www.facebook.com/daftrucksnv