Nov model pnevmatik

Kronejeva naslednja generacija pnevmatik, Krone Trusted Tire Comfort (KT231), naj bi svojim strankam zagotovila varnejšo in trajnejšo ponudbo.

Krone Trusted Tyre Comfort
Krone Trusted Tyre Comfort | Foto: Krone

Nova pnevmatika z nosilnostjo 5 ton, robustno osnovo, ojačano karkaso in razširjeno tekalno plast, bo na trg prišla to poletje. "Naša nova pnevmatika za priklopnike KT231 je jamstvo za vzdržljivost, kakovost in skupni uspeh," je dejal generalni direktor Krone, Ralf Faust. "S to novo tehnologijo pnevmatik lahko zdaj našim strankam po vsej Evropi ponudimo še bolj ekonomično in varnejšo rešitev za njihove pnevmatike za prikolice."

Model KT231, ki ga odlikujejo kratke zavorne poti in dolga življenjska doba, velja za primernega za regionalni in medkrajevni promet. Simbol snežinke na pnevmatikah kaže na visok potencial zmogljivosti tudi v zimskih razmerah, kar je pogost pojav v srednji in severni Evropi. Globina dezena pnevmatike 18 milometrov zagotavlja ohranjanje zmogljivosti na visoki ravni skozi celotno življenjsko dobo in ponuja do 35-odstotno znižanje stroškov.