Nekoliko drugačna predstavitev

Riwal najem opreme, d. o. o., se je svojim obstoječim in potencialnim strankam prvič predstavil v malce drugačni luči. S svojim dogodkom dneva odprtih vrat je želel pokazati prav širino ponudbe.

Nekoliko drugačna predstavitev

www.riwal.si

Obiskovalci so si ob pogostitvi lahko ogledali različne modele dizelskih ali baterijskih dvižnih naprav, spoznali procese dela v delavnici, prav tako pa so se lahko dodatno izobrazili, kako varno upravljati dvižno košaro JLG 1200SJP, ki jih je dvignila na dobrih 38 metrov delovne višine.

Hkrati so spoznali, kako pomembna sta kakovostna varnostna oprema in pravilno usposabljanje upravljavcev dvižnih naprav. Med obiskovalci so se znašli tudi bodoči upravljavci gradbene mehanizacije, dijaki srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole iz Ljubljane. Podjetje Riwal ponuja v najem ali prodajo dvižne ploščadi, košare in teleskopske viličarje za delo na višini. Poleg prvotne dejavnosti svojim strankam priskrbi tudi rezervne dele, servis dvižnih naprav in certificirana usposabljanja za varno delo na višini.