Nacionalni logistični forum

Slovenija ima že zaradi svoje geografske lege pravzaprav v zibelko položene gene s področja logistike, saj preko nje poteka vrsta poti, ki povezujejo vzhod in zahod ter sever in jug.

Vabljeni na Nacionalni logistični forum

Po kopnem, morju in zraku. Internet je poskrbel, da je svet postal globalna vas, želje, kako blago spraviti iz enega konca sveta na drugega, pa v praksi uresničujejo podjetja s področja logistike. Kakovostnih z logistiko in oskrbnimi verigami povezanih podjetij v Sloveniji ne manjka – mogoče pa tem manjka nekoliko več povezanosti. Skupaj namreč znamo in zmoremo več. To je hkrati želja in poslanstvo Nacionalnega logističnega foruma – želimo zbližati in povezati vse, ki delujejo v slovenskih logističnih in dobavnih verigah, ter tako poskrbeti za boljšo prepoznavnost panoge – tako v Sloveniji kot tudi izven njenih meja.

»Ne zamudite priložnost izvedeti, v katero smer se odvijajo trendi v sodobni logistiki. Sam se že veselim mreženja s predstavniki različnih branž.« - Tadej Pojbič, vodja področja logistike, Kemofarmacija d.d.

»Tehnologije, kot je blockchain, napovedujejo četrto tehnološko revolucijo. Na Nacionalnem logističnem forumu boste dobili vpogled v konkretne primere uporabe blockchaina v logistični panogi – in v prednosti, ki jih to prinaša na področjih učinkovitosti in povečanja zaupanja med partnerji. - Tomaž Levak, soustanovitelj in direktor OriginTrail

Kristalna palača, BTC v Ljubljani
Sreda, 12.9.2018, 9:00 – 15:00
Stroški kotizacije: 159 € + DDV
Rok plačila 8 dni po prejemu računa.

Kotizacija vključuje kosilo in osvežitev med odmori

Za prijavo na dogodek kliknite tukaj