Mercedes-Benz Star Experience Road Show

Mercedes-Benz je v teh dneh pripravil ekskluzivni dogodek Mercedes-Benz Star Experience Road Show, s katerim je navdušil vse ljubitelje hitrih vozil, obenem pa je strokovna ekipa pojasnila in v praksi pokazala delovanje najnaprednejših varnostnih in ostalih sistemom, tako na programu gospodarskih, kot tudi osebnih vozilih.

Mercedes-Benz Star Experience Road Show

Na AMZS poligonu varne vožnje na Vranskem si je bilo tako moč ogledati verjetno trenutno najbolj dovršeno dostavno vozilo Mercedes-Benz Sprinter, ki s svojim inteligentnim in intuitivnim multimedijskim sistemom glasovnega upravljanja MBUX sistemom bistveno olajša dostavne procese.

Poleg tega se je bilo možno na »off-road« poligonu zapeljati z novim terencem razreda X, seveda pa nismo mogli tudi mimo novega predstavnika razreda G, ki z razgibanim terenom opravi kot za šalo. Zvok, ki ga motor proizvaja je nezamenljiv, kot je nezamenljiv distinktivni zvok zapiranja vrat, ki ostaja skozi vsak leta enak. Za zaključek pa se je bilo moč predati grmenju modelov AMG s športnikom GT C na čelu. Seveda za volanskim obročem. In tam je bilo med obiskovalci zaznati največje nasmehe na ustih. Pričakovano!

Fotogalerija