Mednarodni dostavnik leta 2018 je…

Iveco Daily Blue Power je dobil mednarodno nagrado za dostavnik leta International van of the year 2018.

Mednarodni kombi leta ja…

Iveco Daily Blue Power ponuja veliko izbiro pogonskih sklopov kot so 2,3-litrski dizelski motor Euro 6 RDE Ready, ki je v primerjavi s predhodnimi modeli za sedem odstotkov bolj ekonomičen. Razlog je, da je motor lažji in da deluje samo s SCR tehnologijo, tako kot tovornjaki Iveco. 3,0-litrski motor na zemeljski plin z 8-stopenjskim avtomatskim prenosom ZF Hi-Matic.

Iveco Daily Blue Power se lahko pohvali tudi z veliko tehničnimi inovacijami in sicer je ena izmed njih novi dizelski motor RDE Ready, ki je na voljo že tri leta pred predpisom EU o RDE Ta bo postal obvezen za kombije. Predsednik Ivecove blagovne znamke Pierre Lahutte je ob prevzemu nagrade dejal: "Blagovna znamka Daily praznuje 40 - obletnico in naš kombi je že tretjič proglašen za "Mednarodni kombi leta".

Poleg priznanih in uspešnih izdelkov, ta nagrada družbi Iveco pomeni zelo veliko s prispeva k boju za čisti zrak v naših mestih in zmanjšuje izpuste emisij CO2. Predsednik mednarodne žirije Jarlath Sweeney je predstavnikov Iveca čestital, Iveco Daily je to nagrado dobil še tretjič. Prvič je zmagal leta 2000, in drugič leta 2015.

25-članska žirija je soglasno izbrala Iveco Daily Blue Power, kot zmagovalca in sicer pred Fordovim Transit Custom in Volkswag novim Caddy TGI.