MDM Logistik dostavlja z viličarji INNOLIFT

Potrebo po hitrem nakladu in razkladu tovora na terenu je grosupeljsko transportno podjetje MDM Logistik rešilo s finskimi samonakladalnimi viličarji Frendix Innolift. Z lastnim nakladom in razkladom tovora na terenu lažje pridobijo nove stranke, njihovi prevozi pa so bolj enostavni, hitri in varni. Njihova dostavna vozila imajo na voljo več uporabne nosilnosti – ali celotno, Innolift namreč ostane v skladišču, če ga na dostavi ne potrebujemo.

inlift dvigalo innolift
Innolift ima poliuretanska kolesa, zato z viličarjem brez skrbi zapeljejo tudi na notranje talne površine in ne puščajo nobenih sledi ali poškodb.

Kot pove direktor Matjaž Marinčič, je viličar Innolift ponudil odlično rešitev za razklad medicinskih strojev z direktno dostavo v ordinacije, saj bolnišnice niso opremljene z viličarji. Veliko dostav zaključijo z Innoliftom tudi pri razkladu inox materialov za profesionalne kuhinje v gostinskih obratih in hotelih, kjer prav tako sicer ni možnosti manipulacije tovora. Dostava in vnos različnih pultov, korit, hladilnikov in peči tako ne predstavlja nobene težave. Innolift ima poliuretanska kolesa, zato z viličarjem brez skrbi zapeljejo tudi na notranje talne površine in ne puščajo nobenih sledi ali poškodb.Pomembno pri uporabi viličarja Innolift na dostavnih vozilih je, da imamo na vozilu le eno dodatno napravo za naklad ali razlad tovora, ki tudi ni montirana na vozilo. Innolift ponudi zares največjo fleksibilnost pri uporabi: Innolift je uporaben na več vozilih, prikolicah ali v skladišču, ko vozilo potrebujemo neobremenjeno in celotno uporabno nosilnost. Prostor, ki ga viličar zasede v vozilu, je 35 cm globine: viličar je med vožnjo nepremično parkiran pod paleto.

Frendix Innolift je torej odlična rešitev tudi za vašo logistiko in vaša dostavna vozila. Kapaciteta dviga je od 500 kg do kar 1000 kg. Innolift je že 25 let proizvajan na Finskem, proizvajalec Frendix Oy izbira izključno preverjene komponente evropskih proizvajalcev: dvosmerni hidravlični sistem Rexroth Bosch, dvižni elektromotor Mahle, nemška poliuretanska kolesa Blickle, za preprosto in ugodno lastništvo pa je vgrajen klasični 44 Ah akumulator. Viličar Innolift ima pridobljen evropski CE certifikat.

INLIFT, d. o. o., www.inlift.si, +386 40 509 709, info@inlift.si

Fotogalerija