Kozmetično popravljen Transit Custom

Podjetje za predelave vozil, MS – RT je za svoj novi podvig izkoristilo Fordov kombi Transit Custom, ki so ga malce »kozmetično popravili«. Nova sta tako sprednji odbijač in rešetka hladilnika, medtem ko so ostali integrirani elementi, kot so žarometi in meglenke, ostali praktično nedotaknjeni.

Kozmetično popravljen Transit Custom

Sprednji odbijač vključuje tudi dodaten sprednji difuzor, nameščeni so novi pragovi in spojler. Večja so sedaj tudi platišča. In sicer se lahko predelani Custom pohvali z 18-palčnimi platišči OZ Racing s pnevmatikami Hankook Ventus S1 Evo (z indeksom 103 XL), prav tako so vozilo tudi nekoliko približali k tlom in sicer z vgradnjo vzmeti Eibach. Seveda je spremenjen tudi izpušni sistem, da motor zagotovi boljši zvok.

Za pogon skrbi standardni motor 2.0 EcoBlue TDCi s 170 KM in 385 Nm navora, kupci pa lahko izbirajo med 6-stopenjskim avtomatskim ali klasičnim menjalnikom. Tovrstna predelava je na voljo za modele Ford Transit Custom izvedbe s 3, 5 ali 6 sedeži (double cab).Tudi v notranjosti ponuja MS - RT sedeže z napa usnjem, športni volan z karbonskimi vložki in posebne talne preproge.

Fotogalerija