Kakovost in zanesljivost

Podjetje Kam i Bus Importer d.o.o., s sedežem na Celovški cesti 492 v Ljubljani-Šentvidu, je prevzelo prodajo in razvoj servisne mreže na slovenskem trgu za tovornjake Ford Trucks.

Ford Trucks

Regionalni direktor za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, Lari Host je ob slovesnem dogodku dejal, da je znamka tovornjakov Ford Trucks, ki vstopa na slovenski trg prinaša najvišjo vrednost glede na investicijo. Za nekatere povsem nova in nepoznana blagovna znamka, pa vendar ni povsem neznana! Pod kabino blagovne znamke Ford Trucks se nahajajo komponente, kakovostne, zanesljive in trajnostne komponente. Motorni sistemi BOSCH, zavorni sistem WABCO, menjalniki Eaton in ZF ter sedeži Grammer so le nekatere Fordove komponente. Poganjajo jih lastni motorji FORD Ecotorq, moči 330, 420 in 480 KM in se pogosto uporabljajo v gradbeništvu, logistiki in komunalnih storitvah ter regionalnem prometu, njihove glavne odlike pa so stroškovna učinkovitost, zanesljivosti in privlačna cena.

Pri Ford Trucks so prepričani, da bodo z dragocenim delom ekipe ob popolni podpori družbe in principala kamioni Ford Trucks postali stalnica v voznih parkih po vsej državi.

Serhan Turfan, podpredsednik družbe, je predstavil Ford OTOSAN kot delniško družbo v enakovredni lasti Ford Motor Company in Koc Holding. Ta s centrom za raziskave in razvoj (R & D), za gospodarska vozila proizvede večino vozil Ford Transit, Courier in Ford tovornjakov. Leta 2017 je Ford Otosan prodal 413.000 vozil.

Za direktorja KAM i BUS Importer v Sloveniji je bil imenovan Mario Tisanić, ki se je že izkazal z rezultati v ostalih družbah, ki delujejo v treh državah v regiji. S seboj prinaša 15 let izkušenj na področju gospodarskih vozil. Ozrl se je na pričetek del: "Prostor je v celoti obnovljen v skladu z najvišjimi standardi stroke in našega principala, opremljen je s sodobnimi orodji in je pripravljen na sprejem prvih vozil. Servisni del ima 4 vhode in 542 m2 delovne površine od skupno 1.842 m2 najete površine.

Center že danes lahko ponudi servisiranje tovornjakov različnih proizvajalcev, servisiranje priklopnih vozil in avtobusov. Zagotavljamo diagnostične naprave, vzpostavili smo skladišče rezervnih delov, ki se bo povečalo glede na potrebe uporabnikov. Izkušeno servisno osebje je dodatno usposobljeno in v celoti pripravljeno prevzeti vzdrževanje tovornih vozil Ford.“