Jungheinrich z nagrado German Design Award

Viličarji podjetja Jungheinrich so osvojili prestižno nagrado za oblikovanje German Design Award, ki jo podeljuje Nemško dizajnersko združenje (German Design Council). S to nagrado so dokazali, da sodijo v sam vrh.

Jungheinrich z nagrado German Design Award
Najbolj odmevno nagrado je prejel viličar ETV 216i z osvojeno

German Design Award velja za eno izmed najbolj priznanih nagrad na področju industrijskega oblikovanja. Nemško dizajnersko združenje jo vsako leto podeli za oblikovanje izjemnih izdelkov in pionirskim projektom, ki občutno prispevajo k mednarodnemu oblikovanju. V letošnjem letu se podjetje Jungheinrich lahko pohvali s kar petimi osvojenimi nagradami.

Najbolj odmevno nagrado je prejel viličar ETV 216i z osvojeno "zlato" nagrado v kategoriji "Industrija". S popolnoma integrirano litij-ionsko baterijo ustreza celotnemu konceptu viličarja in omogoča, da je ETV 216i izredno zmogljivo orodje za shranjevanje in nalaganje. Prav tako je nagrado v isti kategoriji ("Industrija") osvojil tudi EJE 116, električni paletni viličar, ki je izredno ekonomičen za prevoz palet na kratkih razdaljah. Poleg nagrad v kategoriji »Industrija« je strateška preusmeritev blagovne znamke Jungheinrich pripomogla tudi k zmagi tudi v kategoriji "Brand Identity". Jungheinrich s tem nastopa kot celovita blagovna znamka in to na vseh točkah. O tem priča tudi uspešna predstavitev na sejmu LogiMAT, kjer je podjetje zmagalo v kategoriji "Fair and Exhibition".

Zmagovalna modela viličarjev sta seveda na voljo tudi v Sloveniji, za več informaciji pa se obrnite na podjetje Jungheinrich- www.jungheinrich.si

Fotogalerija