Ford z novimi aplikacijami za navigacijo

Fordov sistem SYNC 3 omogoča voznikom uporabo podprtih aplikacij s pomočjo pametnega telefona na vgrajenem zaslonu na dotik. S pomočjo naprednih glasovnih ukazov in krmilnih elementov na volanu, AppLink voznikom omogoča produktivnejša in prijetnejša potovanja. Ford je prav tako razkril, da TIDAL, glasbena storitev pretakanja glasbe s Hi-Fi avdio zmogljivostmi, prihaja v Fordova vozila v Evropi.

Ford z novimi aplikacijami za navigacijo
Ford je prav tako razkril, da TIDAL, glasbena storitev pretakanja glasbe s Hi-Fi avdio zmogljivostmi, prihaja v Fordova vozila v Evropi.

Aplikacija Sygic Truck Navigation je prvič integrirana v infotainment sistem, voznikom gospodarskih vozil pa preprečuje, da bi se zataknili na ozkih cestah ali pod (pre)nizkimi mostovi. 3D karte delujejo tudi brez mobilne povezave. Aplikacija lahko upošteva tudi večje dimenzije, kot so običajne pri gospodarskih vozilih. Prilagojena je tudi za kombi Ford Transit s visoko streho in s prikolico. Sygic Truck Navigation vključuje tudi konfiguracije za avtodome.

what3words pomaga ljudem, da hitro in natančno najdejo mesto s pomočjo le treh besed. Z novo integracijo SYNC 3 AppLink bodo lahko vozniki Fordov s programom what3words na mobilnih napravah iOS ali Android, hitro in natančno našli mesta na navigaciji s pomočjo glasovnega ukaza. Poleg funkcij, ki jih omogoča SYNC 3, pa Ford v najnovejših modelih Transit in Ranger uvaja tudi modemsko tehnologijo FordPass Connect.


FordPass Connect omogoča voznikom in potnikom, da ostanejo povezani ves čas njihovega potovanja.Z Wi-Fi dostopno točko s tehnologijo 4G LTE zagotavljajo izjemno hiter dostop do interneta v vozilu za kar deset naprav in do 15 metrov zunaj vozila. Modem v vozilu omogoča tudi upravljalcem voznega parka, da izboljšajo izkoriščenost vozil in optimizirajo tekoče stroške z rešitvami, kot so nove storitve Ford Telematics in Ford Data Services. 


Druge aplikacije, ki so že v SYNC 3 AppLink, vključujejo priljubljeno aplikacijo za promet in navigacijo Waze, Cisco Webex, ki voznikom omogoča, da se varno vključijo in sodelujejo na sestankih na poti z glasovnimi ukazi in Radioplayer, ki voznikom omogoča poslušanje glasbe v živo ali na zahtevo.

Fotogalerija