Ford F-MAX kmalu že v Sloveniji

Na lokaciji centra KAM i BUS Importer, kjer je sedež glavnega uvoznika tovornih vozil Ford Trucks za Slovenijo, bo razstavljen popolnoma nov model Fordovega vlačilca F-MAX, ki je na mednarodnem sejmu gospodarski vozil IAA v Hannovru prejel prestižno nagrado Mednarodni tovornjak leta 2019.

Ford F-MAX kmalu že v Sloveniji
Premierna predstavitev novega modela vlačilca skupaj s prezentacijo se bo odvila na svečani otvoritvi objekta v četrtek, 25. oktobra, med 13. in 17. uro na naslovu Celovška cesta 492, Ljubljana-Šentvid.

Bodite med prvimi prvi, ki ga boste videli v živo. Premierna predstavitev novega modela vlačilca skupaj s prezentacijo se bo odvila na svečani otvoritvi objekta v četrtek, 25. oktobra, med 13. in 17. uro na naslovu Celovška cesta 492, Ljubljana Šentvid. Na isti lokaciji je namreč prodajno-servisni center za servisiranje različnih znamk tovornjakov, avtobusov in prikolic, poleg tega pa tudi skladišče rezervnih delov. F-MAX je popolnoma nov proizvod, nova kabina za prevoze na dolge razdalje širine 2,5 metra pa ima popolnoma ravno dno. Za pogon skrbi 6-valjni motor Ford Ecotorq, ki je plod lastnega razvoja, razvije pa 500 KM. Moč se na pogonski kolesni par prenaša preko preverjenega in priznanega avtomatiziranega menjalnika ZF TraXon. Vlačilci z ožjo spalno kabino so namenjeni distribuciji in delu v gradbeništvu. Proizvodnja ostalih šasij se nadaljuje brez sprememb v videzu.