Električni kombi e-NV200 že na voljo v Sloveniji

Nissanov potniški kombi e-NV200 s povsem električnim pogonom povzema veliko lastnosti Nissan Leafa, vodilnega modela v segmentu električnih vozil. Odslej ponuja doseg do 301 km (preizkus WLTP pri mestni vožnji), ter z nosilnostjo in z enim samim prestavnim razmerjem za prenos moči omogoča preprostejšo in varnejšo vožnjo.

Električni kombi e-NV200 že na voljo v Sloveniji
V Sloveniji je na voljo potniški kombi e-NV200 s 7 sedeži in vsestransko notranjostjo, ki uporabnikom omogoča razporeditev omaric, zabojev in sedežev glede na njihove potrebe.

Sedaj je na voljo tudi v Sloveniji, podjetjem ponuja inovativno tehnologijo ter funkcionalnost in ob tem ne oddaja škodljivih izpustov. Nova generacija vozila Nissan e-NV200 s povsem električnim pogonom uteleša Nissanov pogled na inteligentno mobilnost. Doseg, ki ga omogoča zmogljiva baterija in povsem nove možnosti povezovanja, naredijo e-NV200 za pravega nosilca sprememb na trgu električnih vozil.

Poleg okrepitve, s katero lahko podjetja še bolj dokazujejo svojo prijaznost do okolja, vozilo predstavlja tudi ključni steber Nissanove obsežne zavzetosti za znižanje stopnje emisij v mestnih središčih, kamor vključujemo izpuste CO2 in zvočno onesnaževanje, kot posledico dostav oziroma prevzemov profesionalnih voznikov. Omogoča uporabo povsem električnega pogona do zadnjega kilometra.

Nissan e-NV200: opremljen z inovativno tehnologijo

Baterija z zmogljivostjo 40 kWh za vozilo e-NV200 na povsem električni pogon omogoča doseg (preizkus WLTP*), po katerem lahko uporabniki z enim polnjenjem prevozijo od 200 km pri kombinirani vožnji pa do 301 km pri mestni vožnji. Polnjenje baterije pri vozilu e-NV200: od 20% do 80% v približno 60 minutah na hitrih polnilnicah z močjo 50kW (CHAdeMO standard). Baterija z močjo 40 kWh ima garancijo za obdobje 8 let oziroma 160.000 km.

Nissan e-NV200 nudi skoraj neslišen pogon, kar pomeni, da ni tresljajev, ni mehanskega hrupa in ni menjavanja prestav. Električni pogonski sklop s takojšnjo razpoložljivostjo navora in enakomernim pospeševanjem voznikom zagotavlja sproščeno vožnjo. Eno samo prestavno razmerje za prenos moči in sistem za pomoč pri speljevanju v klanec Hill Start Assist (pomoč pri speljevanju v klanec) poskrbita za varnejšo vožnjo s preprostejšim upravljanjem vozila.

Prostornost, vsestranskost in izboljšane transportne zmožnosti
V Sloveniji je na voljo potniški kombi e-NV200 s 7 sedeži in vsestransko notranjostjo, ki uporabnikom omogoča razporeditev omaric, zabojev in sedežev glede na njihove potrebe. Idealen je za prevoz oseb in zagotavlja pravo izbiro za prevoznike potnikov. Zahvaljujoč domiselno prilagodljivim sedežem ostaja še veliko prostora za prtljago in pripomočke. Trenutno je edini kombi s povsem električnim pogonom in sedmimi sedeži v Evropi. Nissan e-NV200 je prava rešitev za taksiste in poslovne prevoznike.

Izboljšani visokotehnološki sistemi in povezljivost za pravo mobilno pisarno
Nissan e-NV200 glede na model ponuja številne uporabne inteligentne sisteme, kot so barvna kamera za vzvratno vožnjo, ki omogoča lažje vodenje vozila, povezava Bluetooth in inteligentni ključ.

Z aplikacijo NissanConnect lahko vozniki EV kar najbolje izkoristijo vozilo Nissan e-NV200 z boljšo ureditvijo svojega dneva in voženj. Z upravljanjem prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali namiznega računalnika, lastnikom omogoča intuitivno spremljanje in beleženje voznikovih poročil v digitalni obliki. Preverijo lahko podatke o stanju napolnjenosti baterije, sprožijo polnjenje baterije in na daljavo nastavijo klimatiziranje zraka v vozilu (prek aplikacije). Vsi podatki, ki jih uporabniki potrebujejo, vključno s stanjem napolnjenosti in porabo energije, so jasno razvidni tudi na instrumentni plošči v vozilu.

Nissan e-NV200 je na voljo v Sloveniji že od 36.900 € (z vključeno Eko subvencijo.)