Denar za žrtve virusne bolezni COVID-19 in zdravstvene delavce

DKV Euro Service in njegovi zaposleni zbirajo denar za žrtve virusne bolezni COVID-19 in zdravstvene delavce. Donacija v višini 20.000 EUR je namenjena italijanskemu nepridobitnemu društvu SOS Lambrate.

DKV
Spletni koncert v živo Next Unplugged, ki ga je organiziralo podjetje DKV Euro Service za zbiranje denarja za boj proti COVID-19.

V aprilu je podjetje DKV Euro Service za svoje zaposlene organiziralo virtualni koncert Next Unplugged. S koncertom so se želeli zahvaliti zaposlenim za njihovo predanost, podporo in odlično opravljeno delo, in kar je še pomembneje, zbrati denar za boj proti virusni bolezni COVID-19. Zbrali so 20.000 EUR, ki so jih namenili italijanskemu nepridobitnemu društvu SOS Lambrate, enemu vodilnih v boju proti koronakrizi.

Med digitalnim koncertom v živo je podjetje DKV Euro Service darovalo denar za vsakega udeleženca, vsoto je nato podvojila družina Fisher (delničarji podjetja DKV). Celotni znesek so namenili nepridobitnemu prostovoljskemu društvu SOS Lambrate iz Milana. Vsi člani društva delajo prostovoljno in tako poleg svojega rednega dela pomembno prispevajo k blaginji skupnosti. 

Društvo deluje v okviru milanskih zdravstvenih služb in podpira skupnost pri številnih izobraževalnih in dobrodelnih dejavnostih. Med njihove naloge spadajo storitve nujne pomoči in reševalnih služb, telefonska pomoč, zdravstveni nadzor, dobrodelni dogodki in tečaji prve pomoči. Društvo SOS Lambrate je trenutno močno vpleteno v boj proti koronakrizi in je razširilo svoje delovanje na Bergamo.

Na spletnem koncertu je nastopil duo Soulmates, ki ga sestavljata pevka Jeanette Ekua Assiamah, znana po glavnih vlogah v različnih muzikalih v Nemčiji, in pianist ter kitarist Justin Nicksteit. Duo Soulmates je bil ustanovljen leta 2009 in nastopa na večjih dogodkih in festivalih po vsej Evropi.

 

Dodatne informacije lahko najdete na spletnih straneh https://www.soslambrate.org/website/ in https://www.dkv-euroservice.com/.