Čist in urejen jekleni konjiček tudi pozimi

OMV na področju avtopralnic gostom zagotavlja visoko kakovostno pranje in sušenje, poleg tega pa ohranja vrednost njihovih vozil.

Popolna oskrba avtomobila
Poleg vrhunskih programov pranja vozil OMV skrbi tudi za zaščito okolja, saj so vse avtopralnice posodobljene v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji.

Široka mreža avtopralnic OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi, s pomočjo katerih bodo vozila temeljito očiščena, poskrbljeno pa bo tudi za prvovrstno nego in dolgoročno zaščito. Najsodobnejšo tehnologijo pranja OMV trenutno združuje v povsem novi tunelski WashTec avtopralnici na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika, ki z zmogljivostjo do kar 60 avtomobilov na uro zagotavlja izvrstne rezultate.


Čisto tako zunaj, kot tudi znotraj
Ker pa sta za prijetno vožnjo pomembni tako lepa zunanjost kot tudi čista notranjost, je OMV gostom v vseh avtopralnicah OMV Top Wash omogočil uporabo popolnoma novih sodobnih samopostrežnih sesalnikov. S skoraj dvakrat večjo sesalno močjo, ožjo in bolj gibljivo cevjo ter povsem preprosto uporabo sesalniki zagotavljajo čisto notranjost in ugodje pri vožnji. 

Poleg vrhunskih programov pranja vozil OMV skrbi tudi za zaščito okolja, saj so vse avtopralnice posodobljene v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji, ki v največji meri zmanjšujejo negativne vplive. V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil tako uporabite do 80 % reciklirane vode, poleg tega pa tudi kemična sredstva, ki so izdelana v skladu z mednarodnimi okoljskimi standardi.


Od novembra 2018 dalje uporabnike avtopralnic OMV Top Wash čaka posebna ugodnost, saj bodo lahko vsako šesto pranje vozila opravili brezplačno. Z novo tehnologijo sesalnikov bodo lahko poskrbeli za nadstandardno oskrbo svojega vozila tako navznoter kot navzven. 

Fotogalerija