Center mobilne prihodnosti v ljubljanski Aleji

V ljubljanski Aleji, najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji, je svoja vrata odprl ID. Hub, center mobilne prihodnosti Volkswagen. S tem je postal prvi avtomobilski center v Sloveniji, ki je odprl svoja vrata znotraj nakupovalnega središča.

img20200622123149
Center ID. Hub bo ozaveščal splošno javnost o dosegljivosti, ekonomičnosti, praktičnosti in tehnološki naprednosti električnih vozil Volkswagen.

Arhitektura centra ID. Hub je zasnovana po najsodobnejših smernicah znamke Volkswagen in nakazuje najnovejšo ureditev Volkswagnovih prodajnih mest.

ID. Hub je namenjen ozaveščanju in izobraževanju o električni mobilnosti in predstavlja še en korak do nevtralne bilance CO2, ki se jo koncern Volkswagen zavezuje doseči do leta 2050.

Center ID. Hub bo ozaveščal splošno javnost o dosegljivosti, ekonomičnosti, praktičnosti in tehnološki naprednosti električnih vozil Volkswagen. Dobrodošli so vsi, ki električne mobilnosti še ne poznajo oz. se z njo šele začenjajo spoznavati, do tistih, ki že resno razmišljajo o nakupu električnega vozila. 

Z Z blagovno znamko MOON pa bo zasebnim in poslovnim strankam na voljo celostna ponudba, ki obsega vse od stenskih polnilnih postaj vključno s hranilnikom električne energije in fotovoltaičnim sistemom do postaj za hitro polnjenje. Tako bomo v centru ID. Hub strankam ponudili vse na enem mestu, kar zadeva električne mobilnosti. 

Z modelom Volkswagen ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. Vse do njegovega prihoda v Slovenijo, v začetku septembra, pa si bodo obiskovalci centra tehnologijo prihodnosti lahko ogledali preko posebnih eksponatov. Pogledali bodo lahko v notranjost vozila ID.3, spoznali družino ID. Family ali pa se navdušili nad prednostmi, ki jih prinaša Head-up Display oz. projicirni zaslon z obogateno resničnostjo.