Če bi Porsche izdeloval tovornjake…

Kolikor nam je znano (in vsaj do sedaj je bilo tako), Porsche ne izdeluje tovornih vozil. Če pa jih v prihodnosti že bodo začeli izdelovati, bi si vsekakor želeli, da bi izgledali takole.

Če bi Porsche izdeloval tovornjake…
Porsche GT Vision Truck je odet v identično barvo kot model 917, ima podobno mehurčkasto kabino in velik zračni difuzor na zadku, na hrbtni strani kabine pa se bohoti velik logotip podjetja.

Koncept Porschejevega vlačilca si je zamislil oblikovalec Alex Baldini Imnadze in sicer je inspiracijo dobil po konceptnem Porschejevem modelu GT Vision 907/917, ki je bil pred dvema letoma zasnovan in predstavljen za videoigro Grand Turismo. 


Porsche GT Vision Truck je odet v identično barvo kot model 917, ima podobno mehurčkasto kabino in velik zračni difuzor na zadku, na hrbtni strani kabine pa se bohoti velik logotip podjetja. Skupaj s prikolico ima 12 koles, ki zagotavljajo dober oprijem s podlago in poskrbijo za varen prevoz dragocenega tovora. 

Ali bo ideja kdaj padla na plodna tla, bo seveda pokazal čas. In v kolikor bo, si seveda želimo z njim odpeljati kakšen krog ali dva. 

Fotogalerija