Aplikacija, s katero lahko zmanjšate število okvar

Proizvajalec pnevmatik Bridgestone je napovedal prihod nove aplikacije FleetPulse, v kateri so združili tri rešitve; mobilno aplikacijo, centralizirano spletno stran in sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS).

Aplikacija, s katero lahko zmanjšate število okvar
S pomočjo aplikacije FleetPulse pa lahko podjetja zmanjšajo verjetnost nepričakovanih, dragih in potencialno nevarnih okvar.

Eden največjih izzivov, s katerimi se danes soočajo podjetja je čas izpada vozil. S pomočjo aplikacije FleetPulse pa lahko podjetja zmanjšajo verjetnost nepričakovanih, dragih in potencialno nevarnih okvar. S tem se zmanjšuje čas okvar ob hkratnem zagotavljanju visokih varnostnih standardov. FleetPulse aplikacija bo pomagala tudi zmanjšati stroške vzdrževanja.

FleetPulse omogoča vpogled v vozni park, tako da uporabniki vidijo, kaj se dogaja z njihovimi vozili. S pomočjo mobilne aplikacije FleetPulse (deluje na Android operacijskem sistemu) pa imajo vozniki in tehniki platformo, ki je preprosta za uporabo, da opravijo tehnične preglede svojih vozil. Nato pa preko centraliziranega spletnega portala FleetPulse upravljavci voznega parka in vzdrževalci lahko dostopajo do statusnih posodobitev za celotno floto preko oblaka, vključno z okvarami in poškodbami vozil, pa tudi do podatkov o zmogljivosti vozil.

Storitev ponuja tudi strojno opremo za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) za vozilo, ki jo sestavljajo senzorji Tirematics. Pri povezovanju s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah FleetPulse samodejno zbira podatke o tlaku v pnevmatikah, preden rezultate vrne voznikom in upraviteljem preko aplikacije FleetPulse in spletne nadzorne plošče v realnem času. To pomaga zagotoviti optimalen tlak v pnevmatikah, kar je bistveno glede na to, da približno 30 odstotkov okvar nastane zaradi prenizkega tlaka v pnevmatikah.