Zastopstvo za VDL avtobuse sedaj tudi v Sloveniji

Flamin Holding sestavlja skupina samostojnih podjetij v zasebni lasti. Ukvarjajo se z različnimi aktivnostmi, vključujoč pooblaščeno prodajo vozil, nadomestnih delov in servisiranjem različnih avtomobilskih znamk, do mednarodne trgovine, distribucije, špedicije in logistike, tako na področju Slovenije, kot Adriatik regije.

Flamin
Zastopstvo za VDL avtobuse sedaj tudi v Sloveniji

Podjetje Flamin Bus & Coach je od meseca oktobra dalje v Sloveniji postalo pooblaščeni zastopnik in prodajalec znamke priznanega proizvajalca avtobusov VDL. Njihova ponudba zajema turistične, mestne in mini avtobuse ter posebne izvedbe le teh. Avtobusov znamke VDL ni potrebno posebej predstavljati, saj med prevozniškimi podjetji veljajo za zanesljive, prilagodljive, odlikuje jih nizka poraba in vrhunski motorji znamke DAF. Avtobusi VDL se izdelujejo na Nizozemskem in so ročne izdelave, kar se kaže v kvaliteti izdelave, zanesljivosti in vzdržljivosti. Vgrajene imajo preverjene menjalnike podjetja ZF. Poleg zastopstva novih avtobusov pa dejavnost podjetja zajema tudi ponudbo rabljenih vozil, ki so na ogled na voljo na Avtomobilski ulici v Mariboru, kjer je tudi sedež podjetja. Nudijo tudi celotno ponudbo rezervnih delov, medtem ko je servis pogonskih agregatov možno opraviti v DAF-ovi servisni mreži. Natančnejšo predstavitev in test avtobusa VDL Futura, si boste lahko prebrali v eni izmed prihodnjih številk revije Transport & Logistika. 


Korak naprej
Ker je poslovno središče holdinga Flamin vedno na nek način povezano z mobilnostjo, so v izzivu prevoza potnikov naredili korak naprej. Po 25 letih izkušenj v avtomobilizmu, so dodali nov mejnik, saj želijo v srednjem roku ponuditi partnerjem vse na enem mestu. Zato so vstopili tudi v svet avtobusov. S ključnim partnerjem, VDL Bus & Coach, delijo vrednote in sledijo strategiji celovitega pristopa k rešitvam. So partner, ki lahko ponudi primerno prevozno sredstvo glede na število potnikov in njihovih zahtev. V širokem naboru od kombijev za prevoz potnikov in njihovih izvedenkah do avtobusov želijo z vsemi komplementarnimi storitvami in produkti partnerjem ponuditi optimalno rešitev. 

Fotogalerija