Volvo ponovno navdušil z reklamo

Volvo Trucks je v preteklosti že presenetil s svojimi drznimi reklamami, tokrat pa so ponovno stopili še korak dlje. Posneli so namreč videoposnetek njihovega modela FH, medtem ko se vozi po dveh kolesih. In to za potrebe glasbenega videospota Mapei.

Volvo ponovno navdušil z reklamo

Vse se skoraj zagotovo še spomnite videoposnetka, kako je Jean-Claude Van Damme raztegnil noge na strehi dveh vzporedno vozečih se tovornjakov. Reklama je hitro postala internetni hit in upamo si trditi, da bo slednja tudi.

Tokrat so si postavili izziv, da bo kaskaderski voznik Jens Karlsson uspel postaviti tovornjak na dve kolesi in v tej poziciji tudi odpeljati določeno razdaljo, medtem ko bo vzporedno z njim Mapei odplesala svojo točko. Snemanje je potekalo cel dan in kot je moč videti v videoposnetku, so se vsi sodelujoči pošteno utrudili.

Voznik je tarnal nad bolečinami v rokah, saj se je med vožnjo po dveh kolesih moral močno držati za volan. Poleg tega so morali pred samo točko na tovornjaku izklopiti varnostne sistem, ki zagotovo ne bi pustili izvesti tovrstne vragolije. Kako je vse skupaj potekalo, pa si oglejte v spodnjem videoposnetku.