Uspešni tudi v Rusiji!

Na sejmu gospodarskih vozil COMTRANS 2017 v Moskvi je Krone predstavil svoj prodajni program. Rusko gospodarstvo namreč doživlja preporod, zaradi česar profitirajo tudi špedicijska podjetja.

Uspešni tudi v Rusiji!

Na sejmu so se tako predstavili z že dobro uveljavljenimi prikolicami Profi Liner s predelnimi stenami, s hladilnimi prikolicami Cool Liner in seveda spremljajočo opremo in storitvami (telematika, rezervni deli, servisne storitve, financiranje). In kot je dejal Andreas Volker, direktor mednarodne prodaje in skrbnik ključnih strank: »Rusko tržišče je ponovno zelo aktivno. Z dolgoletnim generalnim uvoznikom RKS smo sedaj še trdneje potrdili strateško partnerstvo in močno prisotnost na ruskem tržišču. Rusija je popoln gostitelj, ki se bolj kot kdaj koli prej zaveda pomembnost kakovosti in večje prodaje. Ta pozitiven razvoj podpiramo z bogato splošno ponudbo in veliko pripravljenostjo za dialog.«

COMTRANS se odvija na vsaki dve leti v Moskvi in je najpomembnejši sejem gospodarskih vozil v Rusiji. Prav tako je tudi eden izmed pomembnejših mednarodnih sejmom, na katerem se predstavi več kot 200 razstavljavcev iz 18 držav.